Muntatge de Messi en primer pla i Gerard Romero mirant-lo

El periodista Gerard Romero sorprèn amb l'última hora de Messi: «Potser aquesta nit»

El periodista català torna a anunciar una 'bomba' sobre la situació de l'exculer

Gerard Romero ha demostrat amb el pas del temps que és el periodista de l'entorn del FC Barcelona que té més informació privilegiada sobre el futur de Lionel Messi. Avui, al seu directe diari ha revelat nous detalls.

Després de sortir ahir la notícia que l'exculer anunciarà ben aviat el seu nou equip, des de Jijantes van assegurar que el percentatge de probabilitat de la tornada a Can Barça, que abans era un 80 %, hauria baixat a un 60 %.

Tot i això, Gerard ha tret a la llum a Twitch que aquesta dada pot variar, «potser aquesta nit, després de parlar amb certes persones». Sembla que el català desitja amb totes les forces que Messi torni a la que va ser casa seva durant tants anys.

Gerard Romero i el barcelonisme esperen Messi amb els braços oberts

«Una part de la família et diu que Leo vol tornar al Barça. L'altra part estan estrenyent el FC Barcelona per prendre l'avantatge definitiu i fer la proposta», assegura el periodista català.

Gerard Romero segueix molt de prop el futur de l'exculer. Ahir diverses fonts apuntaven que l'entitat blaugrana encara no li ha fet una proposta formal al '30' del PSG i l'Al-Hilal està pressionant per emportar-se al recent Campió del Món.

El desig de Messi no és cap altre que tornar al FC Barcelona, però mentre espera que la Lliga doni el vistiplau a Laporta, l'exculer escolta l'oferta d'Aràbia, i no la descarta.

Ningú sap amb qui parlarà el periodista català aquesta nit, però de segur que són persones que tenen molt a veure amb el futur de Messi. Mentrestant, al barcelonisme no li queda més remei que esperar i no il·lusionar-se gaire, per si de cas.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!