Muntatge de Joao Félix i Antoine Griezmann

Es pot dir més alt, però no més clar: Griezmann resol el futur de Joao Félix

El club no deixa dubtes i demostra qui té les portes obertes

Joao Félix és una de les incògnites amb què compta Simeone a la seva plantilla. Félix va tenir diversos desacords amb el tècnic la temporada passada i va acabar sortint cedit al Chelsea, amb l'objectiu que l'acabessin comprant. Finalment, a Londres no va quallar i el van enviar de tornada a Madrid, on els blanc-i-vermells li han deixat clara la seva postura sobre la seva continuïtat.

Des que Antoine Griezmann se'n va anar del Barça i va tornar a l'Atlètic, va triar el dorsal '8' per a la seva segona etapa, especialment perquè Joao Félix tenia el '7'. Aquest any la situació ha canviat i des del club matalasser han anunciat que el francès tornarà a lluir el seu antic número, per la qual cosa Joao Félix haurà de triar-ne un altre si acaba continuant-hi. Tanmateix, tot indica que el jove serà venut a algun equip, encara que no en coneixem el seu possible destí.

Antoine Griezmann celebrant un gol
L'exculer deixarà de ser el '8' a l'Atlètic i en recuperarà el '7'. | Europa Press

Joao Félix es queda sense dorsal per l'exculer Griezmann

Joao Félix s'ha incorporat a la pretemporada blanc-i-vermella a Los Ángeles de San Rafael, però de sobte ha rebut la notícia que ha perdut el seu número. El 'Cholo' Simeone no comptarà amb el portuguès de cap manera i ja hauria comunicat al davanter que, si no troba equip, no hi tindrà minuts.

Tot i que aquesta decisió podria haver significat un autèntic terratrèmol a l'afició i la plantilla, tothom està content de tornar a veure el seu autèntic líder amb el seu dorsal 'original'. A més, Joao Félix va tenir diverses topades amb l'afició, la qual li va recriminar moltes vegades que el seu esforç no era suficient per lluir la samarreta blanc-i-vermella.

El Metropolità continua esperant resoldre la incògnita de Joao Félix

L'Atlètic de Madrid continua sense ofertes fermes per Joao Félix. El portuguès té qualitat arreu, però la seva actitud i inconsistència és el que fa dubtar els grans d'Europa sobre fitxar-lo o no. Per tot això, la directiva blanc-i-vermella hauria pensat que el seu anterior club, el Benfica, podria estar interessat en una cessió, però encara no hi ha hagut cap acostament entre les parts.

Joao Félix es queda sense el '7' després de passar mitja temporada a la Premier, per la qual cosa ara el recupera Griezmann. L'afició matalassera s'alegra de tornar a gaudir de l'exculer amb el número que va triomfar al Metropolità, encara que això indiqui que el portuguès, a qui van fitxar com una joia, no tindrà minuts per demostrar la seva qualitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!