Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sergio Ramos saludant als càmeres en l'entrenament

Sergio Ramos encara no ha debutat amb el Sevilla FC i ja té problemes seriosos

El retorn del defensa era impossible que no creés polèmica entre l'afició

Sergio Ramos ja ha fet els primers entrenaments amb el Sevilla i la polèmica no ha trigat a arribar. Tot i que el de Camas va declarar que només pensa a sumar per a l'equip, cosa que ja està demostrant amb tots els seus gestos, una part del Pizjuán no acaba d'acceptar el fitxatge. Cal recordar que a les últimes visites del jugador a Sevilla es va encarar amb part dels ultres, els que l'han insultat i han convertit els seus partits en un infern.

Ara que el fitxatge ja és una realitat, els Briris Nord s'han vist gairebé obligats a emetre un comunicat respecte al fitxatge de Sergio Ramos. En aquest s'han mostrat molt molestos amb la directiva actual, considerant que no han respectat l'afició i han qualificat el fitxatge com una «falta de respecte». Tot i això, han informat que no efectuaran cap mena de vagues o xiulets a cap jugador. Això sí, tampoc han afirmat que no donaran suport a qualsevol acte que pugui perjudicar el Sevilla.

Sergio Ramos haurà d'enfrontar-se al 'judici' dels Biris Nord

El mateix dia que es va fer oficial el fitxatge del futbolista nascut a Camas pel Sevilla, li van fer una entrevista a la gespa del Pizjuán. En aquesta, va apuntar que ell va créixer com a aficionat dins dels Biris Nord, no al gol nord, sinó específicament darrere de la porteria, on es troben els integrants del grup. Tot i això, des que va dir adeu a l'equip que el va criar per posar rumb al Reial Madrid, mai no li han perdonat la seva manera d'anar-se'n.

Al comunicat no han volgut deixar passar per alt que quan millor ha rendit l'equip és quan l'afició i la plantilla ha experimentat una autèntica comunió. «Nosaltres no som com ells i sempre estarem al costat del Sevilla FC, però no dels que el taquen amb les seves decisions. Creiem que el sevillisme ha de tenir memòria i orgull, analitzar la situació i treure cadascun les seves pròpies conclusions», apuntava Biris Nord.

Sergio Ramos passarà la prova del cotó aquesta nit

No tot són crítiques sobre el fitxatge de Sergio Ramos, especialment per la necessitat defensiva d'incorporar-lo. A més, el jugador és conscient que ha de recuperar la confiança de l'afició. Per això, a la sortida dels entrenaments ha arribat a baixar del cotxe per signar autògrafs. La jornada d'avui promet ser molt moguda, ja que té una roda de premsa i a les 21 hores la seva presentació a portes obertes a l'estadi.

Sergio Ramos hauria demanat al club que l'afició pogués estar present aquesta nit i sembla que els sevillistes aniran en massa a l'estadi. Ara falta saber si una part significativa dels Biris Nord estaran presents i com el rebran, tenint encara les ferides a flor de pell. Tot i això, el '4' sap que no podrà transformar els xiulets en aplaudiments d'un dia a l'altre, però de moment està anant amb peus de plom i prenent bones decisions, tot i que el que acabarà dictant sentència serà el seu exercici sobre el verd.