Foto de Sergio Rico, porter del PSG.

Sergio Rico, porter del PSG, víctima d'un greu accident: tot el que se sap

El jugador va ingressar a l'hospital després d'un accident a El Rocío

Sergio Rico continua a l'hospital i el seu pronòstic és molt greu. El porter sevillà va guanyar el títol de Lliga amb el PSG dissabte passat a l'empat contra l'Estrasburg. Després de la trobada, el sevillà va viatjar fins a El Rocío. I va ser allà on van succeir tots els fets.

Com ha informat la seva família aquest diumenge, Sergio Rico va agafar un vol directe després del partit que va aterrar a Màlaga i, des d'allà, es va desplaçar a El Rocío, tot amb permís del club.

Després de passar prop d'una hora i mitja amb la família, es va desplaçar a la missa pontifical que tenia lloc als exteriors de l'ermita, però va ser allà quan un cavall desbocat el va colpejar i li va provocar un traumatisme cranioencefàlic.

Foto de Sergio Rico entrenant amb el PSG.
Sergio Rico continua greu a l'hospital. | Europa Press

Sergio Rico està greu a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla

Com apunta el Diario de Sevilla, tot això va passar al voltant de les 8.30 hores i, quan es va donar l'avís al 112, sembla que es va explicar com el cavall també li va propinar puntades de peu estant el porter ja a terra.

Des d'allà va ser traslladat a l'Hospital Virgen del Rocío a Sevilla, on va ingressar inconscient i amb pronòstic greu a la unitat de traumatologia.

Segons ha pogut conèixer el mitjà sevillà per l'entorn del jugador, Sergio Rico es troba estable dins de la gravetat i va necessitar ser intubat. Continua sense conèixer-se si el porter del PSG es trobava a terra quan el cavall li va propinar diverses puntades de peu o si estava pujat al cavall, una pràctica prohibida dins de molts equips professionals.

Les pròximes 24 hores són crucials per a l'evolució de Sergio Rico

El món de l'esport s'ha unit per enviar ànims a Sergio Rico. El seu antic club, el Sevilla, es va mostrar consternat pel que va passar i el Reial Betis també va compartir un missatge a les xarxes socials confiant que el porter es recuperarà molt aviat.

A més, el seu company d'equip i nomenat millor jugador de la Lliga 1, Kylian Mbappé, no es va oblidar d'ell ahir a la nit i va desitjar la millor de les recuperacions per al sevillà.

De moment, no es coneixen més novetats sobre l'estat de salut de Sergio Rico, però les declaracions de la família apunten a l'optimisme. Les pròximes 24 hores seran crucials en l'evolució del porter, que es troba estable dins de la gravetat, i rep atenció contínua a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!