Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Ferran Torres i Mateu Alemany.

La venda de Ferran Torres es complica després de la renovació de Mateu Alemany

Laporta necessita vendre, però la setmana passada va saltar tot pels aires

Ferran Torres no està donant el resultat que s'esperava d'ell i tot sembla indicar que és una de les prioritats quan parlem de sortides al Barça. Mateu Alemany era l'encarregat de trobar un equip per al valencià, però amb la tornada del director esportiu tot ha canviat.

L'Aston Villa semblava disposat a comprar Ferran Torres per una quantitat que permetia amortitzar el fitxatge al Barça, però després del comiat de Mateu Alemany sembla que l'interès s'ha esfumat. El fitxatge per a la directiva del club anglès era una realitat, però, després que el tracte es trenqués les últimes hores, el davanter s'ha quedat sense opcions.

Foto de Ferran Torres durant un partit del Barça.
Ferran Torres continua sense saber quin és el seu pròxim destí. | Europa Press

L'Aston Villa ha aturat les negociacions per Ferran Torres

Ferran Torres continua sense tenir clar el seu futur després de fitxar pel FC Barcelona el desembre del 2021. El jugador té contracte en vigor, però aquesta temporada ja ha comptat amb pocs minuts i no sembla que la següent canviï la seva situació.

El valencià no veia amb mals ulls un retorn a la Premier, tot i que la primera opció era continuar al Barça, però, després que semblés que estava fet amb l'Aston Villa, tot s'ha aturat de sobte.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Mateu Alemany va anunciar fa unes setmanes que abandonava el club aquest estiu per emprendre un nou projecte a l'Aston Villa. Després de visitar les instal·lacions i conèixer més en profunditat la situació del quadre anglès, sembla haver-se penedit de la seva decisió i com que Laporta li va deixar la porta oberta, ha decidit no abandonar el Barça.

El vuitè classificat de la Premier semblava convençut a fitxar Ferran Torres per donar-li tot el protagonisme i liderar l'atac, però després del rebuig del director esportiu s'han replantejat la seva compra.

El no fitxatge de Mateu Alemany ha complicat la sortida de Ferran Torres

Les pròximes setmanes són claus per al futur de Ferran Torres a l'entitat blaugrana. L'extrem sap que el club necessita fer vendes importants i a la davantera han de generar espai per a les noves incorporacions.

De moment, l'única opció perquè el valencià es quedi passaria per la venda de Raphinha, cosa que es va rumorejar fa unes setmanes, però encara no hi ha res decidit.

Ferran Torres tindrà més oportunitats en aquests últims partits de la temporada i haurà de convèncer Xavi que mereix una nova oportunitat si no vol signar ell mateix la seva sentència.