Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bebè jugant a ves a saber

Les millors joguines per regalar aquest Nadal

La llista s'ha creat després de fer una anàlisi de demanda

Bebè jugant a ves a saber
Les 10 joguines més 'top' d'Amazon per regalar aquest Nadal | Pixabay

Nadal és a tocar i  les marques  ja han començat a anunciar els seus millors productes.  Una de les marques més populars, Amazon, ha tingut una gran idea pels clients que estan perduts i no saben que regalar als més petits de la família.

La companyia ha revelat la seva llista amb el 'Top 100' de joguines que creuen que més triomfaran entre els nens del nostre país. L'enllaç ja està disponible a la seva pàgina web on es poden descobrir les propostes i tendències en joguines com SuperZings, Bebès Llorones, Barbie, Toy Story i Frozen, entre molts altres.

Les 10 joguines més 'top' d'Amazon

1. LEGO Disney Princess - Joier creatiu d'Elsa

L'estrena de Frozen 2, un mes abans de les Festes de Nadal, pot ser un dels motius principals perquè aquest joier de la princesa Disney sigui tot un èxit.

Joier Frozen

 

2. Barbie - Avió dels teus somnis

La Barbie i els seus accessoris sempre han sigut un èxit. Aquest avió és l'últim complement de la nina i segons asseguren a Amazon, estimula la imaginació, l'expressió i el descobriment.

Avió Barbie

3. Bebés Llorones - Llàgrimes màgiques

Els nous Bebés Llorones ploren ara llàgrimes de veritat. A més, cadascun, inclou la seva caixa en forma de biberó. Després d'haver-li donat beure amb el biberó, li pots estrènyer la panxa per comprovar com li cauen les llàgrimes.

Bebes llorones

4. Monopoly – Madrid

Els 'Monopoly' sempre són un èxit i perfectes per compartir bons moments amb la família. Construeix cases i hotels en les propietats que tinguis i gaudeix d'aquest nou joc de taula inspirat en la ciutat de Madrid.

Monopoli

5. The Bellies – Bellies’ House

Aquesta casa dels Bellies està plena de bonic accessoris per divertir-se els més petits. En les diferents plantes podràs trobar habitacions diferents en les quals jugar, amb tobogans, piscina de boles, i moltes coses més.

Casa Bellies

6. Playmobil – The movie - Food Truck

Inspirada en la pel·lícula de Playmobil que es va estrenar a finals d'agost, aquesta joguina simula un camió de menjar totalment equipat que podran gaudir els nens i nenes majors de 5 anys.

Playmobil Food Truck

7. Superzings - Kazoom Lab Battle

Amb aquest laboratori dels Superzings la batalla final entre Professor K i Enigma ha començat! Podrà Enigma robar el Kazoom amagat al laboratori del Professor K? T'hauràs de fer amb aquesta joguina si vols esbrinar-ho.

Laboratori Superzings

8. Catán, joc de taula

Un altre dels jocs de taula més populars i amb més èxit del segle XXI és el Catán. Aquest, que combina estratègia i atzar és un regal perfecte per compartir temps jugant amb la família.

Catan joc de taula

9. Enchantimals Supercasa del bosc i nina

Representa tota mena d'històries encantadores al bosc amb els Enchantimals, la nina Danessa Deer i el seu millor amic el cérvol Sprint en la seva dolça llar, una Supercasa del bosc per a dos.

Enchantimals

10. VTech – StoriKid - Contacontes amb projector

Amb aquest contacontes amb projector, els més petits de la casa poden escoltar històries, poemes o cançons acompanyades d'una projecció. A més, pots gravar la teva pròpia història i té temporitzador.

Contacontes

La llista s'ha creat després de fer una anàlisi de demanda

La responsable de la Botiga de Joguines d'Amazon, Maria Baquedano, ha explicat que han fet una anàlisi de demanda, mirant les estrenes de cinema infantil més recents i personatges preferits dels nens. El seu objectiu, tal com assegura Baquedano és «orientar a pares i fills perquè fer regals en aquestes dates sigui satisfactori per a totes dues parts».

També et pot interessar...