Lidl

Les 10 millors ofertes del fullet de Lidl d'aquesta setmana: grans descomptes i més

Descobreix les ofertes d'aquesta setmana a Lidl

Estalviar comprant és possible. Per això, només cal estar al corrent de les ofertes que publiquen, setmanalment, alguns dels supermercats més populars de Catalunya. I el perfecte exemple és el fullet que Lidl publica cada dijous.

Hi trobem una gran varietat de productes, la majoria a preus molt rebaixats. Així que optant per aquest tipus de productes sempre podràs gastar una mica menys que en altres supermercats.

Els millors productes de la setmana a Lidl

Tot i que és cert que el fullet està compost per un gran nombre d'ofertes, hem escollit les que creiem que et poden interessar més.

1. Pa d'hamburguesa + Burger meat de porc i boví

Tot i que es tracta de dos productes, el cert és que tots dos es troben a preus molt rebaixats i poden combinar-se per fer unes hamburgueses boníssimes. En el cas del pa, si compres un segon pack, et podràs beneficiar d'un -50%. I pel que fa a les hamburgueses, podràs gaudir d'un pack de 6 unitats amb un descompte del -23%.

Pa i hamburguessa Lidl
Amb aquests productes podràs preparar unes hamburgueses boníssimes | CATALUNYA DIARI

2. Xampinyó

En el cas dels xampinyons, també és possible aconseguir-los a un preu molt baix. La cadena Lidl ha posat a la venda packs de 250 g per només 0,75 cèntims, i per això els clients podran gaudir d'un -31% de descompte.

Xampinyó
Boníssims per qualsevol recepta | CATALUNYA DIARI

3. Gels de dutxa CIEN

I com que la cura personal no és menys important, també podràs gaudir d'un descompte considerable en aquests productes. En el seu cas, l'oferta afecta més de 5 gels de la marca CIEN. Si vols aconseguir-los amb un descompte del -20%, tens fins al dia 8.

Gels de dutxa
Lidl ha posat en oferta alguns productes de la marca CIEN | CATALUNYA DIARI

4. Nocilla

Lidl també ha tingut en compte els amants del dolç. La cadena de supermercats ha rebaixat 2 euros el preu de dues varietats de Nocilla: l'original i la de xocolata amb llet i xocolata blanca. Es tracta d'una oferta per temps limitat, per la qual cosa t'has d'afanyar si vols estalviar comprant algun d'aquests productes.

Nocilla Lidl
Estalviaràs en la nocilla XXL | CATALUNYA DIARI

5. Tonyina clara en oli d'oliva

Quan fem la compra, és innegable que alguns productes sempre tenen preus alts. I en el cas de la tonyina, passa una cosa semblant. Tot i això, a Lidl podràs aconseguir un pack de 8 llaunes per només 6,99 euros. D'aquesta manera, gaudiràs d'un descompte del -31%, el qual facilita que cada llauna passi dels 1,28 euros als 0,88 euros.

Tonyina Lidl
L'oferta és limitada, t'hauràs d'afanyar a fer-te amb aquest producte | CATALUNYA DIARI

6. Nuggets de pollastre

Per si no n'hi hagués prou, també podràs aconseguir aquests deliciosos nuggets de pollastre a un preu molt assequible. Podràs gaudir de 20 nuggets amb salsa curri i salsa agredolça per 2,69 euros. En total suposa un descompte del 39%, encara que per un temps limitat.

Nuggets Lidl
Si els proves, descobriràs que estan boníssims | CATALUNYA DIARI

7. Pizza estil americà

Com és habitual, Lidl sol portar productes molt variats, gastronòmicament parlant. I sembla que aquesta setmana li ha tocat als Estats Units. Per això, és possible comprar aquesta pizza estil americà i molts altres productes similars. Tots són articles que només podràs trobar per temps limitat.

Pizza Lidl
Aquestes pizzes no són els únics productes estatunidencs que trobaràs a Lidl | CATALUNYA DIARI

8. Lloms de salmó

En el cas del peix, també és possible gaudir de grans descomptes. Els clients que vulguin comprar un pack de 4 lloms de salmó, podran fer-ho amb un descompte del -17%, per la qual cosa el preu final es queda a 9,39 euros.

Llom de salmó Lidl
L'oportunitat perfecta per comprar peix barat | CATALUNYA DIARI

9. Eau de Parfum

Aprofitant que s'acosta una data tan assenyalada com Sant Valentí, des de Lidl han inclòs al fullet alguns productes per regalar. Entre ells, destaquen aquests perfums que només costen 5,99 euros.

Si en vols comprar un, t'interessarà saber que el Cher Paris compta amb notes afruitades, el Belle Italie amb notes cítriques i el Jolie amb notes florals i afruitades. Tenint en compte el seu preu, queda clar que els clients arrasaran amb ells.

Fragància Lidl
El regal perfecte per Sant Valentí | CATALUNYA DIARI

10. Detergent líquid tropical

Per acabar, però no menys important, també comptem amb aquest detergent líquid tropical. Mentre abans costava 7,36 euros, ara costa 6,99. Una oferta que permet que cada rentada només surti a 0,07 cèntims.

Sabó de la roba lidl
Les peces de roba quedaran com noves | CATALUNYA DIARI

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp