Belén Esteban

Els 2 aliments que Belén Esteban va deixar de menjar per baixar 10 quilos en poc temps

Per fi descobrim quina dieta va fer per aconseguir lluir una figura envejable

Durant la seva etapa televisiva, els espectadors han pogut observar com el pes de Belén Esteban fluctuava. Però una cosa és innegable, ara mateix està en el millor moment físic i tot és gràcies a la dieta que fa.

Tot i l'accident que va patir fa pocs dies, la mateixa col·laboradora ha admès diverses vegades que es troba en un dels moments més feliços de la seva vida. Un dels motius de la felicitat és el resultat de l'estricta dieta que va haver de portar. Una dieta que li va arribar a prohibir fins a dos coneguts aliments que no va poder tastar...

La dieta amb què ha perdut fins a 10 kg en poc temps

La coneguda popularment com a Princesa del Poble ha perdut més de 10 quilos l'últim any. Tant a les seves xarxes socials com a la seva feina, es mostra optimista amb la seva figura actual i afirma trobar-se molt satisfeta amb els resultats. A les xarxes socials, diversos usuaris feien ressò del seu espectacular canvi físic, però cap no coneixia el truc.

Per aprimar-se, ha hagut de deixar enrere tots aquells aliments amb hidrats de carboni i sucre. Com ja ho demostrava a 'Gran Hermano VIP', era consumidora habitual d'aquest tipus d'aliments.

Tanmateix, va arribar un moment en què va veure la importància de prioritzar la seva figura i la seva salut implementant a la seva vida aquesta dieta tan saludable. Cal, a més, recordar que la col·laboradora de televisió pateix diabetis. Es tracta d'una malaltia que, per si mateixa, ja li limita moltíssim la ingesta de sucre.

Pangasius
El peix és un dels aliments preferits de Belén Esteban   | Getty Images

Així menja la col·laboradora de televisió més famosa

La col·laboradora de 'Sálvame' es va sotmetre a un test genètic per conèixer quin tipus de dieta era més ideal per al seu cos. Gràcies a això, va poder optar per una dieta composta per cinc àpats al dia. No pot prescindir de cap dels àpats, així que no passa gana i se li fa molt més fàcil continuar amb aquesta dieta.

Els principals aliments que omplen els seus plats són el peix, la verdura i la fruita. La restricció a aquests aliments no suposa cap problema per a ella, ja que ha demostrat moltes vegades les seves aptituds culinàries.

Ella mateixa recollia al seu perfil d'Instagram: «Des que segueixo aquesta dieta em vaig notant cada vegada millor. Al final, portarà raó la meva gent. De moment vaig complint». El més important és que no vol tornar al seu estat físic anterior i confia a mantenir-se així molt de temps.

El canvi físic no sols ha estat possible per suprimir aliments malsans, sinó també per l'exercici físic diari. A 'Sálvame', la col·laboradora afirmava caminar 6 quilòmetres diàriament perquè li permet accelerar el metabolisme i perdre pes.

Belén Esteban.
Avui llueix una figura envejable   | GTRES

La seva faceta com a empresària i 'cuinera'

La relació de Belén Esteban i el menjar no només es limita a la dieta que tan feliç li fa, sinó també a la seva faceta com a empresària. L'any 2021 va decidir llançar-se al món empresarial, en concret, al sector de l'alimentació. Un gran número de supermercats va voler incloure al seu catàleg els aliments de la Belén.

Aquesta decisió no només es va basar en la qualitat, sinó en el coneixement de la influència que exerceix la col·laboradora sobre les masses. Un clar exemple és el seu característic pijama de color lila, el que es va esgotar en temps rècord durant la seva estada a la casa de Guadalix.

Mitjançant la seva marca 'Sabores de la Esteban' ha inclòs al mercat un gran nombre de productes com les cremes de diferents verdures o les seves patates fregides. Encara que la seva popularitat se centra en un dels productes més famosos durant l'estiu: el gaspatxo.

El gaspatxo és un dels aliments més saludables per perdre greix a causa dels ingredients que s'usen per a la seva preparació. Entre ells trobem el tomàquet, el pebrot verd o el cogombre. Segurament sigui un plat molt comú a la dieta de Belén Esteban.