Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista panoràmica d'un centre de El Corte Inglés

Els 3 accessoris de 'El Corte Inglés' que voldràs tenir a la teva cuina

Ara que ja els coneixes, segur que voldràs endur-te'ls cap a casa
Vista panoràmica d'un centre de El Corte Inglés
Aquests productes de 'El Corte Inglés' ajudaran a millorar la teva experiència a la cuina | EL CORTE INGLÉS

'El Corte Inglés' ha tret a la venda 3 estris que voldràs tenir a la teva cuina sí o sí. La cadena de distribució compta amb milers de productes capaços de satisfer les nostres necessitats: des de peces ideals en la secció de 'Moda', passant per la seva secció de joguines i, entre moltes altres, la secció de 'Cuina', de la qual us en parlarem avui.

Tant si ets fanàtic de la cuina com si no, segur que t'interessaran algun d'aquests articles. Aquest cop, hem volgut seleccionar 3 articles que, a més de curiosos, són molt útils i ajudaran que el nostre dia a dia sigui més fàcil. Vols saber de què estem parlant? No deixis de llegir.

Germinador de llavors

La marca Bivita Gefu posa a la nostra disposició un germinador de llavors; un aparell que, sent sincers, ni tan sols sabíem que existia. Aquest article permet que puguis conrear els teus propis brots amb les condicions climàtiques necessàries «perquè les llavors d'enciams i altres vegetals brollin en la teva pròpia cuina». Com et quedes? Els brots, segons podem llegir a la pàgina web d'El Corte Inglés, són aliments rics en vitamines, minerals i nutrients i, a més, «aporten una gran quantitat d'antioxidants i que no tenen moltes calories».

Fotografia de l'article d'El Corte Inglés, octubre de 2020
Aquest article tan curiós t'ajudarà a germinar les teves llavors preferides | El Corte Inglés

El germinador de Bivita Gefu té una ventilació integrada i una cúpula de vidre. Es poden conrear llavors de blat, llenties, mongetes... Aquest aparell té un preu de 26,95 euros a 'El Corte Inglés. T'animes a provar-ho?

Escalfador d'ous

Els ous contenen vitamines A, D, E, B12 i un altre tipus de minerals com el ferro, el calci o el zinc, entre molts altres beneficis. Si vols variar la forma de consumir ous, pots fer-te amb aquest escalfador d'ous de la marca Lékué, que és ideal per aconseguir l'ou escalfat perfecte en tan sols 3 minuts.

L'única cosa que has de fer és agafar un got i posar un ou obert a l'interior. Segons explica 'El Corte Inglés', «la xarxa inferior eliminarà l'excés de rovell i podràs introduir l'escalfador a l'aigua per a la cocció». Aquest aparell està fabricat amb silicona de platí, lliure de BPA, i es tracta d'un material molt segur. És apte per al rentaplats. L'estri té un preu de 9,95 euros a 'El Corte Inglés'.

Greixonera de peix

Si t'agrada la cuina d'aprofitament, aquest estri et resultarà d'allò més útil. Es tracta d'una greixonera amb tapa desmuntable que és perfecta per aprofitar l'oli utilitzat per fregir el peix. Està fabricada amb acer inoxidable, i compta amb una nansa i un didal per poder obrir sense dificultats.

Fotografia de l'article d'El Corte Inglés, octubre de 2020
Aquest accessori tan curiós farà que estalviïs en oli | El Corte Inglés

Aquest aparell et permet ser respectuós amb el medi ambient i, a més, podràs estalviar-te una gran quantitat de diners. Tan sols has de guardar l'oli fregit per utilitzar-lo en la teva propera recepta amb peix. Aquest producte tan útil, del qual desconeixíem la seva existència, té un preu d'11,95 euros a 'El Corte Inglés'.