Botiga Stradivarius al centre comercial Luz del Tajo

Les 3 bosses més boniques i originals de Stradivarius: revolucionaran els teus 'looks'

Les propostes més còmodes, elegants i perfectes per als nostres 'outfits' de primavera

 Quan ens vestim, sovint busquem la comoditat, però també volem vestir amb estil. De fet, amb les bosses, el gran complement dels 'outfits', passa el mateix. És per això que es recomana anar canviant de bossa segons el 'look' i les necessitats del moment; no és el mateix una bossa 'shopper' que una bandolera per anar a la platja o a un sopar. Així doncs, cada situació requereix una bossa en concret.Però no et preocupis, hem fet una selecció de tres bosses de Stradivarius perquè puguis lluir els teus 'outfits' sense problemes aquesta primavera 2021.

Les 3 bosses més boniques i originals de Stradivarius

Hem de tenir en compte la importància de la bossa com a complement de valor. És per això que et mostrem els tres models més captivadors de Stradivarius

Bossa 'shopper' denim 

Aquesta bossa 'shopper' denim de cotó costa 19,99 euros i es convertirà en una de les teves bosses preferides. 

Els 3 bosses més bonics i originals de Stradivarius que revolucionaran tots els teus 'looks'
Bossa 'shopper' denim| STRADIVARIUS

Les bosses 'shopper' són molt versàtils i s'han convertit en tendència. Ara bé, aquest model és diferent de totes les bosses 'shopper' que hagis vist abans i, per tant, podria esgotar-se ben aviat.

Bandolera ganxet

Aquesta mini bandolera de ganxet costa 12,99 euros i el seu disseny de flors de diferents colors és ideal per a aquesta temporada. Pots trobar-la en color blau, amb un disseny de tons roses i grocs; o en el model transparent que juga amb tons més vius i cridaners.

Els 3 bosses més bonics i originals de Stradivarius que revolucionaran tots els teus 'looks'
Bossa bandolera ganxet | STRADIVARIUS

Sens dubte, les bandoleres sempre triomfen, de fet, no és la primera vegada que et mostrem bosses d'aquest tipus de Stradivarius. Tot i això, aquest model és especial perquè el ganxet és el teixit del moment en moltes passarel·les.

Bandolera Smartphone tatxes

Aquesta bandolera està confeccionada amb tatxes, que aporten rebel·lia, i la corretja és una cadena acabada en poliuretà. El seu preu és de 12,99 euros.

Els 3 bosses més bonics i originals de Stradivarius que revolucionaran tots els teus 'looks'
Bandolera Smartphone tatxes | STRADIVARIUS

Amb un toc rocker, aquesta bandolera és la més original de la nostra selecció. La bandolera Smartphone destaca sobre la resta per la seva cridanera combinació de negre i metall. Tot i això, és molt difícil triar la bossa guanyadora, ja que cada una d'elles és perfecta per a una ocasió en concret.


Recorda que pots combinar-les com vulguis: amb texans, vestits i faldilles. Deixa't emportar pel teu estil i llueix els teus millors 'outfits' amb aquestes tres bosses de Satradivarius. Ara bé, si no t'han agradat, al web de la botiga podràs trobar altres bosses.