Mercadona

Els 3 consells virals per estalviar diners cada cop que compris a Mercadona

Tenint en compte aquests consells, serà molt fàcil estalviar diners cada cop que vagis a comprar a Mercadona

És innegable que, amb el pas dels dies, el preu dels productes va únicament cap a una direcció: cap amunt. Tant a les xarxes com a les notícies, s'ha fet córrer la notícia que els productes s'estan encarint setmana rere setmana. I sí, encara que la pujada pugui estar motivada per diverses raons, la veritat és que no tothom es pot permetre el luxe de fer grans compres.

Anar a comprar, una broma de mal gust

Anar a comprar ja no és el que era. Només una ínfima part de la societat la fa sense preocupar-se per la quantitat de diners que està gastant. En efecte, tenint en compte els alts preus, és lògic intentar buscar aquells trucs o petites 'trampes' per poder comprar els productes més bàsics i essencials sense haver de sacrificar altres despeses.

Per posar-hi remei, el tiktoker Carlos García (@carlos.estratega) ha publicat al seu compte de Tiktok un vídeo en què revela alguns dels seus millors trucs per fer la compra a Mercadona. El vídeo en qüestió ja compta amb nombroses visites i entre els comentaris, els usuaris li agraeixen els consells.

Trucs infal·libles per plantar cara als alts preus

A continuació, us oferim una llista que recull els trucs més efectius a l'hora de fer la compra a la coneguda cadena de supermercats valenciana. Si t'hi poses i els segueixes, aviat sentiràs que les xifres del teu tiquet no són tan alarmants com abans.

1. Dia i moment clau per fer la compra

En algunes ocasions, és impossible canviar el dia o el moment en què farem la compra, però la veritat és que hi ha un moment ideal en què pots intentar fer totes les compres. Parlem de dissabte a última hora, és a dir, cap a les 21:00, hora en què està a punt de tancar qualsevol supermercat, inclòs Mercadona. Així mateix, el tiktoker confirma en els comentaris que anar a les 15:00 també és efectiu, ja que segurament trobaràs més estoc que anant-hi tan tard.

Secció de fruita i verdura
Anar a comprar els dissabtes a última hora és una gran idea si vols estalviar | MERCADONA

La raó és senzilla: dissabte, normalment, sol ser l'últim dia de la setmana en què el supermercat obre les portes. Aquest és un inconvenient que, de vegades, no només afecta els compradors, sinó també els productes. Com que al supermercat li interessa vendre totes les unitats de productes frescos, és habitual trobar-los rebaixats. Entre ells, trobaràs carn, peix, fruita... a millor preu, ja que han de deixar espai per al gènere de la setmana següent.

2. Fixar la teva atenció a les prestatgeries correctes

Encara que no ens ho vulguem creure, en una botiga hi ha diferents estímuls que ens porten a comprar una cosa o una altra. Un d'aquests estímuls, és una tècnica de màrqueting molt utilitzada a la majoria de supermercats.

Pel que sembla, els productes més cars són situats a les prestatgeries centrals. D'aquesta manera, criden més l'atenció del consumidor i aquests se senten temptats a comprar allò que veuen.

Per tant, un bon truc és enfocar la teva mirada a les prestatgeries laterals i inferiors, on segurament trobaràs el mateix producte o altres molt similars amb un preu inferior i econòmic.

3. Preparar prèviament una llista

La llista de la compra és un truc clàssic perquè, precisament, és un dels més efectius. Si tens escrit tot el que realment necessites, mo tindràs tanta temptació de comprar capricis.

A més, si busques mantenir uns hàbits saludables, pots preparar abans de marxar els productes que necessites per als teus menjars i la quantitat exacta. D'aquesta manera, no compraràs més del compte i, sobretot, seran productes beneficiosos per a la teva salut.