Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una butlleta de Bonoloto i un noi

Els números que has de triar per guanyar la Bonoloto d'una vegada per totes

Apunta els números que més han tocat al Sorteig de la Bonoloto per augmentar les teves opcions de guanyar

La Bonoloto és una de les loteries més populars a Espanya. Cada setmana, milers de persones proven la sort amb l'esperança de guanyar el gran premi. Però, hi ha una fórmula màgica per triar els números guanyadors?

Encara que no hi ha garanties, alguns números han sortit més vegades que altres als sorteigs de la Bonoloto. Aquí et presentem els números que més han sortit i altres recomanacions per augmentar les teves possibilitats de guanyar.

Els números més freqüents al Sorteig de la Bonoloto

Segons dades històriques, els números següents són els que més vegades han sortit als sorteigs de la Bonoloto:

  • 33: Ha sortit en 993 ocasions
  • 10: Ha aparegut en 981 ocasions
  • 34: Aquest número ha sortit 973 vegades
Muntatge amb la Bonoloto i diners al fons
Tria bé els números de la Bonoloto pel compte que et porta | catalunyadiari.com, grapix

A més, també has de tenir en compte aquests números: 2, 22, 27, 36, 19, 45, 30, 32 i 42. Són altres dels números en què més ocasions s'han vist als sorteigs de la Bonoloto.

Altres recomanacions per triar els teus números de la Bonoloto

No et limitis a triar només números alts o baixos. Una combinació equilibrada de tots dos pot augmentar les possibilitats de guanyar. Per exemple, pots triar tres números baixos (de l'1 al 25) i tres números alts (del 26 al 49).

Evita patrons comuns

Moltes persones tendeixen a triar números en patrons, com línies rectes o diagonals a la butlleta. Evita aquests patrons, ja que si moltes persones trien els mateixos números, el premi es dividirà entre més guanyadors.

Considera els números menys freqüents

Tot i que hem esmentat els números més freqüents, també és útil considerar aquells que han sortit menys vegades. La loteria és un joc d'atzar, i qualsevol número té la mateixa probabilitat de sortir a cada sorteig.

Juga de manera consistent

La constància és clau. Jugar regularment augmenta les teves possibilitats de guanyar al llarg del temps. No et desanimis si no guanyes immediatament; la perseverança pot donar fruits.

Uneix-te a una penya

Participar en una penya de loteria et permet jugar més butlletes sense gastar gaires diners. Tot i que hauràs de compartir el premi, les teves possibilitats de guanyar augmenten significativament.

Tot i que no hi ha una fórmula màgica per guanyar la Bonoloto, triar números que han sortit amb freqüència i seguir algunes recomanacions pot augmentar les teves possibilitats. Recordeu que la loteria és un joc d'atzar, i el més important és jugar de manera responsable.