Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona amb pelàs i supermercat Mercadona

Aquest esprai de Mercadona tornarà la brillantor a la teva cabellera fins i tot a l'estiu

L'estiu és una de les pitjors èpoques per als cabells, però ara el supermercat té la solució ideal

L'estiu és una època de l'any en què la cura dels cabells esdevé especialment important. Això és una cosa que tenen molt clara a Mercadona, on no deixen de llançar novetats cada vegada més útils per cuidar la cabellera.

El sol, el clor de les piscines i la sal del mar poden fer malbé seriosament els cabells. Per això, no és estrany que aquest producte, econòmic i efectiu per a la cura capil·lar, estigui arrasant en vendes.

Aquest és l'esprai de Mercadona que causa furor

L'esprai de què parlem és l'Aqua Styling de Deliplus. Es tracta d'una aigua de pentinat suau, amb nivell de fixació 1, capaç de controlar els cabells en qualsevol situació. A més, li aporta tant suavitat com a flexibilitat, així com altres beneficis.

Muntatge del producte esprai de Mercadona damunt de carrets desenfocats
L'Aqua Styling de Mercadona és el millor producte pel teu cabell | España Diario TIPS, Mercadona

Aquest producte ja s'ha convertit en un imprescindible per als que busquen mantenir els cabells en perfecte estat durant l'estiu. Promet deixar els cabells preciosos i, el millor de tot, és que compleix. La seva fórmula està dissenyada per hidratar i protegir els cabells dels danys causats per factors externs com el sol i l'aigua salada.

Això és una cosa que aconsegueix gràcies a un dels seus ingredients clau: el ProFix. Es tracta d'un complex de polímers que afegeix un extra d'hidratació, brillantor i protecció als cabells. A més, a les clientes els encanta perquè és un esprai vegà i lliure de crueltat animal.

Beneficis de l'Aqua Styling de Mercadona per als cabells

Només incloure aquest esprai de Deliplus a la teva rutina capil·lar, notaràs com el frizz es controla de forma efectiva. Això ho converteix en la solució ideal per a totes aquelles cabelleres que lluiten a l'estiu contra l'encrespament.

A més, la seva fórmula amb ProFix aconsegueix també una gran definició del pentinat. A l'estiu, això és una cosa que hem de tenir molt en compte, ja que és una època en què la cabellera pot estar més rebel.

Un altre dels majors beneficis d'aquest esprai és la seva capacitat per hidratar profundament els cabells. Això és crucial durant aquesta temporada, quan el cabell tendeix a assecar-se més del que és habitual.

A més de donar brillantor i lluminositat, també destaca gràcies a la seva fàcil aplicació i pel seu bon preu. Sens dubte, s'ha convertit en aquesta solució econòmica que els teus cabells necessiten per estar sempre en bones condicions.

Com utilitzar aquest esprai de Mercadona per obtenir millors resultats

Per aconseguir els millors resultats, res millor que saber fer servir bé l'Aqua Styling de Mercadona. Abans de fer-lo servir, és recomanable agitar bé el producte.

Ampolla d'esprai blau amb etiqueta i tapa transparent.
Està disponible per 2,10 euros a Mercadona | Mercadona

Després aplica sobre la teva cabellera deixant una separació d'uns 20 centímetres. A continuació, pots començar a pentinar-ho. Per finalitzar, deixa que s'assequi del tot per comprovar la seva actuació.

Pel que fa al preu, l'Aqua Styling Deliplus de Mercadona destaca per tenir un dels més competitius del mercat. Et pots fer amb ella a la secció de perfumeria per tan sols 2,10 euros els 200 ml. Veuràs com t'escampa per tot l'estiu.