Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona fent-se perfum davant de Mercadona

Mercadona té el perfum que s'ha fet viral: luxós i econòmic

La cadena valenciana torna a sorprendre les clientes amb la fragància més irresistible d'aquest estiu

Mercadona ha tornat a sorprendre les clientes amb un producte perfecte per a l'estiu. En aquesta època de l'any tots els detalls tenen importància i més si parlem d'escollir una fragància capaç d'adaptar-se a tot.

Aquesta vegada, un dels perfums de la secció especial del supermercat ha causat sensació. Aquest producte, que ha esdevingut un èxit de vendes en temps rècord, ha captat l'atenció dels amants de les fragàncies. Així ho hem pogut comprovar a les xarxes socials.

Aquest és el perfum de Mercadona que conquereix

El perfum de Mercadona de què parlem és My Soul Soirée. Aquesta fragància ha estat dissenyada per satisfer els gustos més exigents i així ho demostra amb detalls com la seva aroma i el seu envàs atractiu.

Una caixa daurada i una ampolla de perfum blanc amb detalls daurats davant d'un edifici amb un rètol verd.
My Soul Soirée és el perfum favorit de Mercadona | Mercadona

Amb una fragància fresca i duradora, aquest perfum s'ha aconseguit posicionar com una opció assequible i d'alta qualitat. La cadena de supermercats ha treballat en col·laboració amb experts perfumistes per crear una essència que encantarà a totes aquest estiu.

My Soul Soirée ja fa un temps que és al supermercat. Amb una olor enfustada i intensa, ideal per a aquesta temporada, es pot fer servir pel dia ia la nit. Un tot terreny que no falla.

L'envàs del perfum també ha estat un factor clau en la popularitat. Mercadona ha optat per un disseny elegant i modern que atrau els consumidors des del primer cop d'ull. El flascó, de línies senzilles i sofisticades, reflecteix la qualitat del producte que conté.

My Soul Soirée de Mercadona és el perfum de l'estiu

Analitzant la seva composició, My Soul Soirée de Mercadona destaca gràcies a les notes. Aquestes barregen la vainilla, el mesc, l'ambre i les flors per aconseguir una fragància que ja ha esdevingut un èxit.

Aquestes notes, de caràcter més dolç, encaixen a la perfecció amb les fustades, més intenses i provocatives. A més, cal destacar que no només està disponible a la secció femenina. També hi ha una versió especial per a homes.

Dos flascons de perfum de la marca
També té una versió masculina | Mercadona

Un dels factors que ha contribuït a l'èxit d'aquest perfum és el seu preu. Mercadona ha aconseguit oferir una fragància d'alta qualitat a un cost molt competitiu de 12 euros. Això ha permès que moltes consumidores puguin gaudir d´un perfum de luxe sense haver de gastar una fortuna.