Els 4 articles rebaixats de Decathlon que són ideals per a l'hivern

Pots trobar aquests articles a preus molt assequibles

Vista panoràmica d'una botiga Decathlon
Decathlon no deixa de sorprendre amb els seus articles | DECATHLON

Ja és gener i, amb l'entrada d'aquest mes i de l'any 2021, també li donem la benvinguda a les rebaixes. Ara bé, amb la pandèmia de la Covid-19 i les seves restriccions, aquest any s'haurà de comprar en format online. 

En aquest article volem destacar 4 dels articles rebaixats de Decathlon ideals per a l'hivern i, a més, a un preu realment assequible. Vols saber quins són? No deixis de llegir!

Jaquetes polars

Aquest hivern està sent especialment fred i, per això, és necessari tenir una bona jaqueta. Decathlon t'ho posa fàcil amb les seves jaquetes polars que ara, a més, estan disponibles a un preu més econòmic. Hi ha models de dona, d'home i també per als més petits de la casa.

La jaqueta de muntanya i senderisme Trek500 de la marca Forclaz, és ideal per a les temperatures baixes. A més, està feta amb un «70% de polièster reciclat», és de coll alt i compta amb un aïllament tècnic. El seu preu rebaixat és de 39,99 euros (el preu original és de 49,99 euros) i el model d'home està disponible en color caqui i negre. Ara bé, el model de dona només està disponible en color negre.

Fotografia de la jaqueta Trek500 Forclaz de Decathlon
Aquesta jaqueta es pot plegar i guardar en la seva funda | Decathlon

Sabatilles esportives

Decathlon també té moltes de les seves sabatilles rebaixades. Una de les que més ens han cridat l'atenció són les sabatilles de caminar Skechers Flex Appeal de dona. Aquest model és lleuger i còmode, i permet perfeccionar la teva forma de caminar. Les sabatilles Skechers tenen un preu de 39,99 euros (el preu original és de 59,99 euros) i estan disponibles en color negre.

Fotografia de 2 models de sabatilles esportives de Decathlon
Esquerra: sabatilles Skechers de dona / Dreta: sabatilles Activa Asics Tiger d'home | Decathlon

Per la seva banda, entre els models d'home hem trobat les sabatilles Activa Asics Tiger. Aquestes sabatilles, segons es pot llegir a la pàgina web de Decathlon, són ideals per al teu dia a dia i també per a sortides ocasionals. El preu és de 39,99 euros (el preu original és de 64,99 euros). 

Roba tèrmica

A més de jaquetes i calçat, Decathlon vol protegir-te del fred i t'ofereix forros polars ideals per a la muntanya i el senderisme. El forro polar de Decathlon et protegeix la zona lumbar i el coll de les baixes temperatures. El seu preu és de 5,99 euros (el preu original és de 7,99 euros), i està disponible en blau gris.

Un altre model ideal és la dessuadora amb caputxa de pelfa. És càlida i perfecta per als teus entrenaments, però també pots utilitzar-la per protegir-te del fred en el teu dia a dia. Aquesta dessuadora, que està disponible en color blau i negre, té un preu de 19,99 euros (el preu original és de 24,99 euros).

Fotografia de 2 dessuadores polars de Decathlon
Esquerra: forro polar dona / Dreta: dessuadora d'home | Decathlon

Bosses esportives

En els articles rebaixats de Decathlon també pots trobar bosses esportives per anar al gimnàs. D'entre la gran varietat de models escollits, podem destacar la bossa d'esport Adidas de color verd caqui.

El model és petit, però molt útil. Aquesta bossa et permet guardar tot el que necessitis per als teus entrenaments i, a més, té una butxaca exterior i una altra interior. El seu preu rebaixat és de 15,99 euros (el preu original és de 17,99 euros).

Fotografia de la bossa d'esport Adidas de Decathlon
Aquesta bossa d'esport és molt pràctica i està disponible a un preu molt assequible | Decathlon


Comentaris

envia el comentari