Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Els 4 cosmètics de Lidl per lluir una pell perfecta per menys de 4 euros

La cadena de supermercats posa a la venda cosmètica elaborada a base de caviar, aliment processat amb molts beneficis i propietats

Moltes marques i laboratoris de cosmètica estan apostant pel caviar per elaborar els seus productes. Ara bé, no és un nou descobriment, ja que el caviar s'utilitza des de l'antiguitat per les seves innombrables propietats. Els efectes beneficiosos són múltiples, per això, s'ha convertit en l'ingredient principal de molts productes cosmètics.

Entre molts beneficis, el caviar aporta vitamines, proteïnes, sals minerals i oligoelements. Així doncs, té un efecte revitalitzant sobre la pell i, a més, reafirma, repara i cicatritza la pell gràcies als aminoàcids. I per si no n'hi hagués prou, aporta hidratació i és antioxidant i tonificant.

Tot i que el caviar no és gaire econòmic, Lidl ha posat a la venda quatre cosmètics elaborats amb caviar i, afortunadament, són una ganga.

Els 4 cosmètics amb caviar de Lidl per menys de 4 euros

La cadena de supermercats és coneguda per la bona qualitat dels seus productes d'alimentació, però també per la seva línia de cosmètica. Dins d'aquest apartat de productes, tractant d'oferir sempre el millor, Lidl ha inclòs la cosmètica elaborada a base de caviar a un preu molt assequible. 

1. Crema de nit regeneradora

La crema de nit regeneradora amb extracte de caviar t'ajudarà a combatre els signes de l'envelliment, aportant fermesa i vitalitat a la teva pell. Pots trobar-la en un envàs de 50 ml per 3,99 euros, o bé en un envàs de 100 ml per 7,98 euros.

Com ja deus saber, la crema de nit regeneradora millora l'estat de la pell gràcies a la recuperació nocturna. Per aquest motiu, cal incloure-la en el nostre dia a dia si volem veure resultats en poc temps. 

2. Crema hidratant triple acció

Un altre producte que pots comprar a Lidl per 3,99 euros - envàs de 100 ml - és la crema hidratant triple acció amb extracte de caviar. Amb el seu ús diari, a més de combatre els signes de l'edat, també aconseguiràs un efecte calmant i revitalitzant sobre la teva pell. 

No cal dir que utilitzar crema hidratant diàriament pot beneficiar a la teva pell. És aconsellable aplicar-la al matí, amb la pell neta i seca, preparant i protegint la pell per a l'exposició al fred, al vent i al sol.

3. Crema per al coll i l'escot

Ara bé, la cura de la nostra pell no ha de limitar-se únicament en la cara. Per aquest motiu, Lidl també ha pensat en una crema per al coll i l'escot amb extracte de caviar que aporta vitalitat, a més de revitalitzar i calmar la pell d'aquestes zones sensibles. Pots trobar-la en un envàs de 150 ml per 3,99 euros, o bé en un envàs de 100 ml per 2,66 euros.

Aquesta zona del teu cos necessita molta hidratació per evitar l'aparició d'arrugues. Per això, el caviar juga un paper fonamental en la prevenció de la pèrdua d'elasticitat i fermesa, i per això és important que incloguis aquest producte entre els teus cosmètics preferits.

4. Mascareta facial

Ideal per incloure en el teu ritual de bellesa; la mascareta facial amb extracte de caviar de Lidl ajuda a prevenir la pèrdua de fermesa, a més de calmar i revitalitzar la pell del teu rostre. I per si no n'hi hagués prou, combat els signes de l'envelliment, i tot això per 3,99 euros en un envàs de 75 ml, o bé 5,32 euros en un envàs de 100 ml.

Finalment, recorda que cal fer servir la teva mascareta facial un cop per setmana per aconseguir bons resultats.