Diverses mascaretes quirúrgiques

Els 4 supermercats amb les mascaretes més barates que pots trobar

Mercadona, Dia, Carrefour... On puc comprar mascaretes a un preu econòmic?

En aquests temps de pandèmia, la mascareta s'ha convertit en un article imprescindible en el nostre dia dia. Aquest article és de gran ajuda per intentar frenar la propagació del coronavirus, que tantes conseqüències està deixant al món.

Quan va començar la primera onada del coronavirus al nostre país, també va començar una peculiar batalla entre els supermercats, que s'esforçaven per posar a la venda abans que els altres les mascaretes. Però, què passa amb el cost d'aquests articles? Quan va arribar la pandèmia a Espanya, les mascaretes d'un sol ús tenien un preu aproximat de 0,60 euros la unitat. Ara, podem trobar mascaretes per un preu aproximat de 0,30 euros.

'El Español' ha publicat una taula de preus on es pot comprovar quins són els supermercats que ofereixen les mascaretes d'un sol ús més econòmiques. En aquesta taula hi trobem els supermercats Mercadona, Carrefour, Alcampo, Dia, Hipercor i Eroski. A més, el diari digital també destaca que les mascaretes més econòmiques les venen a Dia; aquests articles estan fabricats per Pi Medical Labs, amb seu a Don Benito, Badajoz.

  • Mercadona: La mascareta higiènica no reutilitzable de Mercadona té un preu de 30 cèntims per unitat. Cada paquet de 10 unitats costa 3 euros. Per la seva banda, la mascareta higiènica infantil no reutilitzable també té un preu de 30 cèntims la unitat i cada 'pack' de 10 costa 3 euros.
  • Carrefour: La companyia francesa, d'una banda, ven el 'pack' de 10 mascaretes reutilitzables a 2,89 euros (cada mascareta surt per 29 cèntims). El 'pack' de 50 unitats, per la seva banda, té un preu de 14,40 euros (cada mascareta surt per 29 cèntims).
  • Alcampo: La mascareta higiènica no reutilitzable d'Alcampo té un preu de 30 cèntims la unitat. Es venen en 'packs' de 5 unitats a 1,50 euros.
  • Dia: Com dèiem, Dia és el supermercat que té les mascaretes més econòmiques. La seva mascareta és quirúrgica i té un preu de 21 cèntims per unitat. Cada 'pack' de 10 unitats costa 3 euros.
  • Hipercor: La mascareta higiènica no reutilitzable té un preu de 48 cèntims la unitat. En total, el 'pack' de 50 mascaretes d'Hipercor té un preu de 27,24 euros.

Carrefour, al 'top 2'

A part de Dia, Carrefour ven les mascaretes més barates, ja que no arriben a 30 cèntims per unitat. La companyia francesa ven mascaretes no reutilitzables de la marca Bergner i costen 29 cèntims cada unitat. Així, es pot comprar cada paquet de 10 unitats per 2,89 euros, i el 'pack' de 50 unitats per 14,40 euros.

Aquestes mascaretes estan fabricades a la Xina i s'importen per l'empresa Bergner Europa, amb seu a Saragossa. Per la seva banda, Mercadona, Alcampo i Eroski empaten amb un preu de 30 cèntims cada unitat. Es venen en 'packs' de 10 unitats a 3 euros.