YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La novetat de Mercadona que ho 'peta' a xarxes i necessites pel Nadal

El seu sabor ha conquistat diversos usuaris de Twitter i Instagram

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Mercadona s'avança al Nadal amb un producte que triomfa a les xarxes socials | MERCADONA

S'acosta el Nadal i Mercadona ho té molt clar. La companyia valenciana ja ha presentat les seves saboroses novetats per Halloween, però no hem d'oblidar que desembre i les seves festivitats estan molt a prop. Els dies freds, les bufandes, l'edredó... A poc a poc, tots aquests grans amics de l'hivern van envaint les nostres vides fins a quedar-se a viure amb nosaltres durant uns mesos.

I, amb ells, també es comencen a veure les novetats nadalenques en alguns supermercats: calendaris de Nadal, polvorons i, per descomptat, els esperats torrons. Encara que aquest any tot és molt incert, i encara no sabem en quines condicions haurem de celebrar el Nadal, la veritat és que no hem de perdre l'alegria i la felicitat que ens aporta aquesta festivitat.

El torró que triomfa a Mercadona

Els torrons de Nadal són un dels productes preferits de la població, i a mesura que s'acosta desembre van apareixent torrons per a tots els gustos: tous, durs, negres, amb lacasitos, amb galetes... de tot el que et puguis imaginar.

I sembla que Mercadona s'ha avançat i, fins i tot abans de Halloween, ha llançat un nou torró que està causant furor a les xarxes: el torró de xocolata blanca amb llimona de la marca Hacendado. Tan sols cal entrar a Twitter per adonar-nos que està sent un èxit. El torró de Mercadona es convertirà en un imprescindible en moltes llars del país durant el Nadal.

«Tasteu el torró de xocolata blanca amb llimona del Mercadona. Quina cosa més bona», «A Mercadona hi ha un torró de xocolata blanca amb llimona i està boníssim» o «Mercadona m'ha tret el Kit Kat Hacendado, però m'ha portat el torró de xocolata blanca i llimona. Estan perdonats», són alguns dels comentaris que es poden llegir a Twitter.

 

Qui hi ha darrere del torró de xocolata blanca i llimona?

Aquest torró de xocolata blanca i llimona sense gluten està representat per la marca blanca de Mercadona, Hacendado. Però, saps qui el fabrica? Resulta que una de les marques de torró més populars del país és la que s'encarrega d'elaborar els torrons de Mercadona: Sanchis Mira, coneguda per Antiu Xixona, localitzada a Xixona (Alacant). A més del torró, Sanchis Mira també elabora xocolata per a Mercadona.

Ara bé, a més de les xocolates i torrons Hacendado, l'empresa també elabora per a les seves marques Antiu Xixona i La Fama. Segons explica 'El Español', més del 80% de la facturació de Sanchis Mira prové dels productes que ofereix a Mercadona.

Esperem amb ànsia les novetats de Mercadona per Nadal i, mentrestant, tastarem el torró de xocolata blanca i llimona que està causant furor a xarxes. I tu, has pogut tastar-lo ja?


Comentaris

envia el comentari