ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Torna un deliciós producte de Mercadona que es fabrica a Catalunya i tothom enyorava

Desenes de clients han compartit la seva alegria sobre la tornada d'aquest producte als establiments

Les terrines Tsatsiki que han tornat a Mercadona i triomfen entre els clients
Les terrines Tsatsiki que han tornat a Mercadona i triomfen entre els clients | Mercadona

La companyia Mercadona segueix seduint els seus clients amb una gran varietat de productes, i cal dir que molts d’ells han estat fabricats a Catalunya i són gaudits pel país sencer. En aquest cas, un producte amb proveïdor català està arribant a vendre 8.000 peces diàries als clients.

Es tracta de les terrines diàries de Tsatsiki Hacendado. Aquesta terrina compta amb crema a base de iogurt grec, cogombre fresc i menta, ideal per a condimentar algun plat o untar en pa.

El producte es fabrica a Rubí

El proveïdor responsable d’elaborar aquestes terrines és el proveïdor totaler Rensika, situat a Rubí (Vallès Occidental). Aquest és el responsable de fer arribar a les tendes Mercadona aquest nou producte que està triomfant entre els clients. A més, Rensika també s’encarrega de fabricar totes les varietats d’hummus que es venen als Mercadona.

Diverses persones a les xarxes han compartit el seu amor pel Tsatsiki de Mercadona, i ara alguns d’ells reclamen més canvis per acabar d’adaptar-se al gust de tots, com per exemple una versió sense sucre. Aquest producte ja es venia en el passat en les botigues de Mercadona, i ara els ‘caps’ –clients- de la companyia valenciana estan més que feliços que un dels seus productes preferits hagi tornat a la venda en el seu supermercat de confiança.


Comentaris

envia el comentari