Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona

Torna un deliciós producte de Mercadona que es fabrica a Catalunya i tothom enyorava

Desenes de clients han compartit la seva alegria sobre la tornada d'aquest producte als establiments

La companyia Mercadona segueix seduint els seus clients amb una gran varietat de productes, i cal dir que molts d’ells han estat fabricats a Catalunya i són gaudits pel país sencer. En aquest cas, un producte amb proveïdor català està arribant a vendre 8.000 peces diàries als clients.

Es tracta de les terrines diàries de Tsatsiki Hacendado. Aquesta terrina compta amb crema a base de iogurt grec, cogombre fresc i menta, ideal per a condimentar algun plat o untar en pa.

El producte es fabrica a Rubí

El proveïdor responsable d’elaborar aquestes terrines és el proveïdor totaler Rensika, situat a Rubí (Vallès Occidental). Aquest és el responsable de fer arribar a les tendes Mercadona aquest nou producte que està triomfant entre els clients. A més, Rensika també s’encarrega de fabricar totes les varietats d’hummus que es venen als Mercadona.

Diverses persones a les xarxes han compartit el seu amor pel Tsatsiki de Mercadona, i ara alguns d’ells reclamen més canvis per acabar d’adaptar-se al gust de tots, com per exemple una versió sense sucre. Aquest producte ja es venia en el passat en les botigues de Mercadona, i ara els ‘caps’ –clients- de la companyia valenciana estan més que feliços que un dels seus productes preferits hagi tornat a la venda en el seu supermercat de confiança.