Vista panoràmica d'una botiga Mango

'Mango' té la solució: els 4 bàsics que et salvaran l'hivern

Vestir amb estil sense gastar molts diners és possible

Com ja sabeu, Mango Outlet és una de les nostres marques preferides per quan volem renovar el nostre armari sense gastar molts diners. Efectivament, Mango Outlet té peces a molt bon preu que es poden aprofitar durant tota la temporada.

Així que, si necessites algun bàsic i no tens un pressupost molt elevat, Mango Outlet t'ho posa molt fàcil. Hem volgut seleccionar 4 de les peces del seu catàleg que més ens han cridat l'atenció, tant pel seu preu com per la versatilitat que ofereixen.

1. El càrdigan més còmode

Per començar, volem mostrar-vos una de les peces de Mango Outlet que més ens han agradat: el càrdigan de punt gruixut. Es tracta d'una peça de màniga llarga amb un disseny desestructurat i un llaç desmuntable a la cintura.

Aquesta peça de Mango Outlet és perfecta per combinar amb tota mena d''outfits', i donar-li al teu 'look' un toc elegant però bohemi. Està disponible en color gris clar i bordeus, perquè triïs el que més t'agradi. Té un preu de 9,99 euros (el preu original és de 29,99 euros) a Mango Outlet.

Fotografia de les peces de Mango Outlet
Esquerra: Càrdigan / Dreta: pantalons rectes | Mango Outlet

2. Els pantalons bàsics més elegants

Un altre imprescindible que no pot faltar al teu armari són aquests pantalons llargs. Tenen un disseny recte i amb dues butxaques laterals, i un cinturó amb sivella efecte 'carei'. Aquesta peça és perfecta per als plans formals, però també és prou còmoda per teletreballar sense haver d'optar al pijama o al xandall.

Aquest pantaló, que és perfecte per combinar amb tota classe de peces bàsiques, està disponible en color blau fosc, negre i gris clar. Té un preu de 12,99 euros (el preu original és de 29,99 euros) a Mango Outlet.

3. La samarreta més original

Un altre dels bàsics que no han de faltar en el nostre armari durant la temporada de tardor i hivern és una bona samarreta que combini amb tota mena de pantalons i faldilles. Aquest model de Mango Outlet, a més de ser ideal, ofereix un toc distintiu: té un llaç al coll.

La samarreta està disponible en color negre i en gris amb estampat de petits quadres. Té un preu de 8,99 euros (el preu original és de 22,99 euros) a Mango Outlet.

Fotografia de les peces de Mango Outlet
Esquerra: Samarreta amb llaç / Dreta: faldilla de pana | Mango Outlet

4. La faldilla de pana: l'estrella de l'hivern

No podríem acabar aquest 'top 4' sense incloure una mini faldilla de pana, la peça que tant ens agrada posar-nos durant els mesos més freds. Es tracta d'una faldilla 'mini' feta de cotó i de pana amb un cinturó desmuntable. A més, té un tancament de cremallera a la part posterior de la peça.

Està disponible en color negre i en color marró, i tots dos colors són ideals per combinar amb tota classe de samarretes, camises i jerseis. Té un preu de 9,99 euros (el preu original és de 25,99 euros).