5 imprescindibles d'Ikea per menys de 6 euros que milloraran el teu dia a dia

No podràs viure sense aquests articles d'Ikea que no trobaràs en cap altre lloc, o almenys no amb el mateix disseny

Entrar a comprar alguna cosa a Ikea és tot un repte perquè, encara que hi anem per un article concret, el més probable és que acabem omplint la cistella. I és que la cadena sueca de mobles i decoració té tantes coses pràctiques i boniques que no podem resistir a la temptació. Els passadissos estan plens de mobles i articles per a la llar tan atractius que és molt difícil resistir-s'hi.

No hi ha dubte que els productes d'Ikea són originals, no només pel disseny sinó perquè s'avancen a les necessitats del mercat, i  a més tenen un preu molt assequible, cosa que fa que siguem no només fidels a la marca sinó fans de la mateixa. I parlant d'articles originals, a bon preu i molt pràctics, avui et portem una selecció de 5 imprescindibles que et faran la vida molt més fàcil.

Els articles més útils d'Ikea que necessites a casa

Ja saps que la cadena sueca té centenars, per no dir milers o milions, d'articles de la llar pensats per a embellir, però sobretot per a organitzar, ordenar i acomodar casa teva de la millor manera que et puguis imaginar. Això és el que aconseguiràs amb els següents articles rebaixats.

BLOC REFRIGERADOR IKEA 365+

Amb aquest nom tan poc comú en les denominacions d'Ikea, el primer article que et presentem és un bloc nevera rectangular. Una meravella que manté freds i en bon estat els aliments, per si necessites emportar-te menjar a la feina o per anar d'excursió.

5 imprescindibles d'Ikea per menys de 6 euros que milloraran el teu dia a dia
IKEA 365+ Bloc nevera | IKEA

La peculiaritat d'aquests blocs nevera és que es poden subjectar a recipients de menjar o ficar-se en bosses frigorífiques de diferents mides. Com veus, són superpràctics i només valen 2,50 euros la unitat.

SUPORT MÖJLIGHET

Perquè puguis col·locar i trobar amb facilitat els auriculars o la tauleta, Ikea et porta aquest preciós suport de color vermell, que és molt lleuger i fàcil de posar sobre un escriptori, una prestatgeria o la tauleta de nit.

5 imprescindibles d'Ikea per menys de 6 euros que milloraran el teu dia a dia
Suport MÖJLIGHET | IKEA

Amb aquest suport podràs tenir ben organitzats els auriculars, el mòbil o la tauleta per un preu molt econòmic, ja que només val 3 euros.

GUARNIMENT RÅDFRÅGA

No et creuràs com de bonic i pràctic és el joc de 3 ous decoratius que pots trobar als passadissos de la cadena sueca.

5 imprescindibles d'Ikea per menys de 6 euros que milloraran el teu dia a dia
RÅDFRÅGA Guarniment de 3 ous | IKEA

Aquests ous t'ofereixen no només un disseny preciós per a fer-los servir per a decorar, sinó també un lloc on guardar coses petites que es podem perdre amb facilitat. El joc porta 3 ous de color marró, gris i blanc, i el preu és de 5 euros.

LLUM DE TAULA LAMPAN

Si et fa falta un llum de taula o si vols crear un ambient acollidor en alguna habitació, el llum de taula Lampan combina els colors blanc i taronja.

5 imprescindibles d'Ikea per menys de 6 euros que milloraran el teu dia a dia
Llum de taula LAMPAN | IKEA

Amb aquest disseny tan característic que té, la podràs posar on vulguis i farà de qualsevol racó de casa teva un espai íntim i únic. I el millor de tot és el preu: 4 euros.

 

CORTINES DE XARXA LILL

Ikea et porta unes cortines de xarxa de color blanc d'allò més senzilles, però alhora útils i elegants. Les mesures són 280 x 300 cm.

5 imprescindibles d'Ikea per menys de 6 euros que milloraran el teu dia a dia
Cortines de xarxa Lill | IKEA

Aquestes cortines, que tenen un nom que recorda el d'una flor, són de teixit transparent, de manera que mantenen la intimitat, filtren la llum i et deixen veure l'exterior per tan sols 5 euros.

Tots els articles que t'hem ensenyat són útils i vistosos i contribuiran a fer de casa teva un lloc més còmode, a més d'aportar-li aquest toc de distinció discreta que tenen tots els articles dissenyats per l'equip de creatius d'Ikea.


Comentaris

envia el comentari