Imatge de la porta d'entrada de la botiga de Decathlon a Blanes

Decathlon torna a arrasar amb el seu producte més demandat per a l'estiu

La piscina desmuntable que ja es va exhaurir l'estiu passat i que torna a causar furor

L'estiu de 2020 va ser complicat per a moltes persones per les restriccions de mobilitat i els confinaments perimetrals. El 2021 sembla que ofereix més esperances, però amb la pandèmia mai se sap, així que, per a qui tingui espai a casa, Decathlon torna a incloure al seu catàleg la piscina desmuntable familiar que tant d'èxit va tenir l'estiu passat.

Una piscina per a tota la família

La companyia francesa especialitzada en articles esportius ja ha posat a la venda un dels productes que, sens dubte, serà un dels més exitosos aquesta temporada estival. Té forma rectangular i unes dimensions de 4 metres de llarg, 2 d'ample i 1 de profunditat. Està feta amb peces d'acer reforçades amb resina epoxi que li proporcionen més resistència i durabilitat i inclou tant bomba com filtre d'aigua. A més, és desmuntable. És perfecta per a 3 o 4 persones i val 409,99 euros.

Decathlon torna a arrasar amb el seu producte més demandat per a l'estiu
Piscina desmuntable familiar rectangular | DECATHLON

Un preu que, si bé no és dels més econòmics que podríem esperar, no impedeix que el producte s'hagi exhaurit en qüestió d'hores. No obstant això, Decathlon ofereix la possibilitat de pagar-lo en 3 quotes. Així doncs, no és estrany que aquesta piscina sigui tot un èxit.

A més, compta amb tecnologia Super Tough, que permet fabricar lones de 3 capes de PVC-polièster. Això li dona més resistència i fa que sigui més fàcil de netejar. També inclou depuradora de cartutx amb filtre A (amb capacitat de filtració de 2.006 litres l'hora), així com escala de seguretat i tap de buidatge.

Decathlon torna a arrasar amb el seu producte més demandat per a l'estiu
Depuradora de cartutx amb filtre A | DECATHLON

Permet una càrrega d'ús de 901 quilograms per metre quadrat, calculada amb cinc usuaris de 60 quilos cada un. Així doncs, si estàs pensant posar la piscina estrella d'aquest estiu en una terrassa, pati o terrat, abans has de demanar a un tècnic que t'informi sobre la càrrega màxima que pot suportar l'edifici o construcció.

Sigui com sigui, bé perquè no et vols gastar tants diners o bé perquè no et vols esperar que torni a estar a la venda, a Decathlon tens molts més models de piscines desmuntables aptes per a totes les butxaques i espais.

Altres piscines de Decathlon que segur que compleixen les teves expectatives

La cadena francesa té diversos models de piscines desmuntables. Una opció seria la piscina desmuntable tubular rectangular de 7.137 litres, que fa 450 cm de llargada, 220 cm d'amplitud i 84 cm d'alçada i té capacitat per a 5 persones (majors de 6 anys). Val 179,99 euros i també la pots pagar en 3 quotes.

Decathlon torna a arrasar amb el seu producte més demandat per a l'estiu
Piscina desmuntable tubular rectangular de 7.137 litres | DECATHLON
 

Com a segona opció tens la piscina desmuntable rectangular Small Frame, de 3 metres de llargada per 2 d'amplitud i 75 centímetres d'alçada per només 109,99 euros.

Decathlon torna a arrasar amb el seu producte més demandat per a l'estiu
Piscina desmuntable rectangular Small Frame | DECATHLON

Hi ha molts més models de piscines de diferents mides i preus que s'adapten perfectament a tota mena d'espais i butxaques. I per als més exigents, Decathlon ofereix diversos models de piscines amb jacuzzi i spa inflables amb capacitat per a 4-6 persones que permeten controlar la temperatura de l'aigua i porten bomba d'inflació i depuradora, així com una unitat exterior amb un tauler de control molt fàcil d'utilitzar.

Fes que aquest estiu sigui especial amb una de les piscines de Decathlon! No hi ha res millor que poder gaudir dels avantatges del bon temps a casa.