Bonic, còmode i 'low cost': El conjunt d'Stradivarius que serà un èxit total aquest estiu

Et portem una nova joia: un conjunt de dues peces que, a més de ser especialment boniques, et quedaran molt bé

Tot i que els vestits i els 'monos' o granotes són les peces que més es porten a la primavera, des de fa uns anys els conjunts de dues peces han agafat molta força a l'estil urbà i també a les passarel·les. S'han convertit en l'arma secreta de les noies amb estil. Ja pot ser un top amb una faldilla o amb uns pantalons, o bé una sobrecamisa amb una minifaldilla, totes les combinacions són meravelloses, i el millor de tot és que les possibilitats són infinites. Hi ha tants tipus de conjunts de dues peces com estils. Per exemple, te'n presentem un que t'encantarà: el conjunt de top i pantalons d'Stradivarius que serà tot un èxit aquest estiu i que les grans muses de la moda no trigaran a lluir a les xarxes socials.

 

La doble peça d'Stradivarius que serà un èxit total

Aquest conjunt de dues peces tan original consta d'uns pantalons de punt de tir alt amb cintura elàstica i camal ample que valen 19,99 euros. i un top rústic amb obertura al pit, detall de cordó als baixos i esquena descoberta que és supersexy i que només costa 9,99 euros. Tot i així, també pots combinar els pantalons amb altres tops, camises i tota mena de complements. Qualsevol opció és bona.

El conjunt de Stradivarius que serà un èxit total aquest estiu: bonic, còmode i companyia de baix cost
Pantalons de punt amb camal ample | STRADIVARIUS

El conjunt de Stradivarius que serà un èxit total aquest estiu: bonic, còmode i companyia de baix cost

Top rústic amb detall al pit i a l'esquena | STRADIVARIUS

Aquest top és preciós, te'l miris com te'l miris, i a més el pots portar a conjunt amb els pantalons de punt que t'hem ensenyat o bé amb altres peces de roba per a crear 'looks' diferents. Amb uns texans o amb una faldilla, per exemple. Això sí, si decideixes combinar-lo amb els pantalons de punt, tots dos de color marfil, crearàs un estil difícil de superar.

I és que la doble peça és perfecta per a aquests dies en què ens falta una mica d'inspiració davant del mirall i no sabem com combinar la roba o què posar-nos. A més, afavoreix molt i és adequat per a qualsevol ocasió, des de les més formals a les més casuals. Aquestes peces a joc que van en 'pack' creen per si mateixes uns 'looks' d'allò més afavoridors i en general els trobem en la versió més bàsica i còmoda: un top amb uns pantalons a conjunt. Qualsevol opció és una aposta segura, ja sigui amb un disseny estampat —de flors o de vichy, per exemple— o llis, com el que t'hem ensenyat. Pura calor, pura primavera-estiu i pura tendència.

De fet, els conjunts dues peces han tingut una presència destacada a les passarel·les de moda. No és estrany perquè són uns dels 'looks' més fàcils d'interpretar de la temporada. Aquesta idea lligada a la comoditat i a la facilitat a l'hora de vestir-se es trasllada a tots els àmbits de la societat i a tots els gustos, tant si es tracta de grans firmes de moda o de cadenes de baix cost més assequibles per al públic majoritari. Tothom tenim dret a vestir amb estil i Stradivarius ens ho posa així de fàcil.


Comentaris

envia el comentari