Zara s'atreveix amb la cosmètica 'low cost' i llança col·lecció pròpia de maquillatge

La col·lecció de cosmètica de Zara tindrà secció pròpia en totes les botigues seleccionades i estarà disponible 'online' a partir del 12 de maig

Zara, la marca més prestigiosa del grup Inditex, ha presentat aquest dilluns la seva col·lecció de cosmètica sota el nom de 'Zara Beauty'.

Estem ben segures que aquests productes de bellesa seran tot un èxit. És més, es preveu que siguin una secció més de la botiga i que estiguin disponibles al web de Zara a partir del pròxim 12 de maig i posteriorment a totes les seves botigues.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Arriba 'Zara Beauty', un nou concepte de bellesa

Zara ha volgut sorprendre'ns i ha posat en marxa una exclusiva experiència immersiva amb assessorament personalitzat per conèixer els seus nous productes. Aquesta experiència tan innovadora estarà disponible en 22 botigues, quatre d'elles a Espanya: Marbella, la Corunya, Madrid i Barcelona.

Gràcies a un programa informàtic es podrà recrear virtualment el resultat dels diferents productes. Per tant, les botigues de Zara tindran un espai exclusiu per a aquesta experiència. Per descomptat, Inditex ha sabut avançar-se a tots els seus competidors amb aquest salt tecnològic que serà difícil d'igualar.

D'altra banda, una cosa molt important a destacar d'aquesta col·lecció de Zara és que neix sota el lema 'There is no beauty, only beauties', és a dir que 'No hi ha bellesa, només belleses'. L'objectiu és adaptar-se a les necessitats de cada persona, convertint-se així en una aposta per a la diversitat i la inclusió.

Amb tot això, Zara ofereix pintallavis, bàlsams, olis, pols solars, esmalts de llarga durada i brotxes, amb fórmules de màxima qualitat i dissenyades per la maquilladora britànica Diane Kendal. Els preus de la col·lecció varien en funció del producte, que no baixen dels 5,95 euros.

Zara s'atreveix amb la cosmètica companyia de baix cost i llança la seva pròpia col·lecció de maquillatge
Paleta de colors 'Beauty Colection' | ZARA

Però en aquesta col·lecció no només trobarem tota mena de productes per a llavis, ulls, cara i ungles, sinó que també hi haurà una línia de productes per cuidar i tractar la pell, com l'oli 'Nourishing Jelly Lip Oil'.

Una col·lecció que celebra la diversitat

La maquilladora britànica diu que està molt orgullosa del que ha pogut crear en col·laboració amb Zara, ja que ha donat vida a una línia de colors i, a més, ho ha fet a través d'una diversitat de rostres i mirades, fent que la col·lecció celebri la diversitat.

I precisament per il·lustrar aquesta diversitat, la maquilladora ha creat una sèrie de 'looks' fotografiats per nou fotògrafs diferents, on cada un d'ells comparteix la seva visió personal de la bellesa. Si vols veure-ho, podràs trobar les fotografies al web de Zara a partir del pròxim 12 de maig.

A més, tots els productes estan elaborats amb fórmules netes, en envasos recarregables amb una paleta de més de 130 colors. En aquest sentit, el 'packaging' també està cuidat al detall. A tall d'exemple, comprovaràs que el disseny de la col·lecció s'inspira en la Z del logotip de la marca per mantenir la mateixa línia d'elegància que s'associa a Zara.

Zara s'atreveix amb la cosmètica companyia de baix cost i llança la seva pròpia col·lecció de maquillatge
Pintallavis 'Beauty Colection' | ZARA


Segons Eva López López, directora de 'Zara Beauty': «El nostre objectiu és crear alguna cosa veritablement inclusiva, on tothom pugui participar, productes innovadors amb un caràcter individual, tot fet amb ingredients de qualitat i amb la paleta de colors més nova».


Estem desitjant que arribi el 12 de maig per poder gaudir de la nova col·lecció de cosmètica de Zara; segur que tu també estàs comptant els dies.


Comentaris

envia el comentari