▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Adeu cel·lulitis: Torna a Mercadona el seu producte més esperat

Ja és aquí el tractament corporal intensiu de Mercadona que esperàvem amb ànsies, i per descomptat a un preu immillorable

Segurament ja t'estàs plantejant posar-te en forma de cara a l'estiu, estaràs cuidant més la teva alimentació i hauràs iniciat amb ganes algun programa d'exercicis físics. És clar que tot això és fonamental per a la nostra salut i també per tenir un bon aspecte, però moltes vegades tot aquest esforç no és suficient i necessitem una mica d'ajuda externa, sobretot si parlem de cel·lulitis.

Aquesta afecció cutània, de la qual no podem alliberar-nos tan fàcilment, la patim el 93% de les dones mundialment. Per sort, hi ha productes cosmètics que ens ajuden a combatre-la i erradicar-la dels nostres cossos amb facilitat. I aquest és precisament la comesa del 'Concentrat Meso-Anticel·lulític' de Mercadona, un producte que ja va arrasar en vendes i que torna per ajudar-nos a estar més guapes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Torna a Mercadona el seu producte més esperat per combatre la cel·lulitis
'Concentrat Meso-Anticel·lulític' caixa de 15 ampolles | MERCADONA

El tractament corporal intensiu 'Meso-Anticel·lulític' de Mercadona

Aquest producte cosmètic, compost principalment per àcid hialurònic, vitamina A, retinol, centella asiàtica i silici orgànic, entre altres ingredients, es presenta en una caixa amb 15 ampolles de la marca 'Deliplus' amb l'imbatible preu de 8,50 euros. Aquestes ampolles anticel·lulítiques de la famosa cadena de supermercats, amaguen una fórmula intensiva que està inspirada en la tècnica medico-estètica de la mesoteràpia.

Un tractament que es basa principalment a drenar la pell i combatre l'acumulació de greix, que són les causes principals de l'aparició de la cel·lulitis. Així doncs, està clar que la fórmula de Mercadona d'unir qualitat i preu surt sempre guanyadora, sobretot si tenim en compte que aquest producte-miracle, torna a petició dels consumidors pel fet que l'opinió dels seus clients és molt important per a la companyia valenciana.

Què conté la fórmula 'Meso-anticel·lulítica Deliplus'?

Aquesta fórmula original de Mercadona li ofereix a la pell una triple acció: lipolítica, reestructurant i reductora. Es tracta, per tant, d'una fórmula innovadora, una suma d'eficaços principis actius que abasta des del silici orgànic fins a l'oli de soja, l'àcid hialurònic de baix pes molecular, o la Centella asiàtica d'acció remodelant.

A més, conté ribosa, que accelera el metabolisme de les cèl·lules, així com extracte de fulla de carxofa per drenar i tonificar, cafeïna, carnitina, vitamina A, i un quelant que actua com un imant i elimina el ferro acumulat en el teixit gras, responsable de la inflamació pròpia de la cel·lulitis.

Torna a Mercadona el seu producte més esperat per combatre la cel·lulitis
Ampolla del 'Concentrat Meso-Anticel·lulític' | MERCADONA

Una autèntica bomba anticel·lulítica que aconseguirà acabar amb la pell de taronja abans del que podries pensar. A més, el seu ús és ben senzill i està indicat per a tota mena de pell, de manera que si tens la pell sensible o atòpica, no et preocupis perquè també podràs usar-lo.

Com fer servir el 'Concentrat Meso-anticel·lulític' de Mercadona

Si vols un tractament intens, o de xoc, es recomana aplicar una ampolla al dia fent un massatge les zones a tractar, i sempre serà convenient fer un massatge circular de forma ascendent perquè els principis actius d'aquesta fórmula facin tot el seu efecte. D'altra banda, si el que vols és un tractament de manteniment, pots barrejar unes gotes de la fórmula juntament amb la teva crema corporal habitual i aplicar-te'l amb un petit massatge, tal com acostumes a fer.

Torna a Mercadona el seu producte més esperat per combatre la cel·lulitis
Com utilitzar l'ampolla del 'Concentrat Meso-Anticel·lulític' | MERCADONA

Una última recomanació perquè aquest producte dugui a terme tots els seus beneficiosos efectes és que has d'agitar abans d'usar-lo, d'aquesta manera la barreja de principis actius serà més homogènia i efectiva. I és que recorda que el 'Concentrat Meso-Anticel·lulític' de Mercadona aborda el tractament de la cel·lulitis des d'una triple acció mitjançant una fórmula totalment innovadora. Per tant, aquest producte únic t'ofereix un vigorós còctel d'actius eficaços, a un preu que no trobaràs en cap altre lloc.


Comentaris

envia el comentari