Una noia passa per davant d'una de les botigues de Bershka a Madrid

Bershka té el que serà el pròxim vestit viral (i val menys de 16 euros)

Els vestits midi amb sabatilles esportives són l'aposta d'aquest estiu 2021

 Ha arribat el moment de celebrar l'arribada de l'estiu, i Bershka ens porta una col·lecció de vestits inspirada en els anys 80 i 90. Amb colors cridaners i un aire fresc, aquestes propostes prometen enamorar-nos i colar-se en els nostres armaris. Així doncs, segueix llegint si vols saber quins són els vestits que triomfaran aquesta temporada d'estiu. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Vestit de tirants midi

Aquest vestit de tirants és senzill, però molt elegant. Pots trobar-lo en el teu Bershka més proper per 15,99 euros i en diferents colors: blau, vermell o negre.

Bershka té el que serà el proper vestit viral i costa menys de 16 euros
Vestit de tirants midi en blau, negre i vermell | BERSHKA

Un vestit que està triomfant a les xarxes socials, i no ens estranya perquè, encara que sembla molt senzill, el seu escot recte i els tirants li donen un aire sofisticat que pocs vestits d'aquest tipus aconsegueixen.

A més, l'efecte esquena descoberta és ideal per l'estiu i, a més, afegeix un toc original amb els tirants en forma de creu.

Bershka té el que serà el proper vestit viral i costa menys de 16 euros
Detall d'esquena | BERSHKA

Tot i això, també pots combinar-lo amb un 'blazer' per lluir-lo a la teva ciutat, com ha mostrat aquesta noia en el seu compte d'Instagram.

D'altra banda, pots completar el teu 'outfit' amb la caçadora 'denim cropped', que també trobaràs a Bershka per 25,99 euros. Pel seu disseny, podem confirmar que conjunta a la perfecció amb els vestits midi.  

Bershka té el que serà el proper vestit viral i costa menys de 16 euros
Jaqueta 'denim cropped' | BERSHKA

La caçadora 'denim' és una peça que no passa de moda i que sempre és tendència. És un comodí atemporal i una aposta segura. Més clara, més fosca... més hivernal quan baixen les temperatures... d'aires retro... podem trobar caçadores texanes per a tots els gustos i a preus realment assequibles.

Amb 'looks' més rockers, 'boho chic' o fins i tot 'Ladys'... no hi ha límits per lluir aquesta peça. Aquestes jaquetes són l'opció ideal per vestir en temporades com la primavera i l'estiu en què les tardes són molt càlides, però els matins i les nits són més fresques.

I si vols donar-li un aire de passarel·la al teu 'look', l'elecció ideal per al calçat són les sabatilles esportives de color blanc que té Bershka en el seu catàleg per 39,99 euros.

Bershka té el que serà el proper vestit viral i costa menys de 16 euros
Sabatilles esportives de color blanc | BERSHKA

Un calçat còmode, molt actual i que pel seu disseny combina perfectament amb tota mena de peces, però especialment amb vestits. 

Les desfilades de moda han demostrat una vegada més que es pot anar elegant sense renunciar a les sabatilles, tot un bàsic de moda. El truc de les famoses se centra a contraposar estilismes sofisticats, com vestits de jaqueta i vestits llargs, amb tota mena d'esportives.

De fet, aquest va ser el 'look' de Julia Roberts en la pel·lícula 'Nothing Hill', que va lluir una 'blazer' de cuir i pantalons de vestir amb unes sabatilles esportives de plataforma. Per tant, les sabatilles segueixen sent les protagonistes indiscutibles, ja que funcionen amb qualsevol 'look'.