Lidl rebaixa l'electrodomèstic 'low cost' que necessites per cuinar sa

La cadena alemanya t'ajuda a cuinar de manera saludable amb un ratllador de verdura elèctric que t'encantarà

Tots sabem la importància que tenen les verdures fresques en la nostra dieta diària. De fet, l'OMS recomana basar els nostres menjars en aliments d'origen vegetal: fruites i verdures principalment. Encara que també a la base de la piràmide alimentària es troben els llegums, els cereals integrals, la fruita seca i les llavors. D'altra banda, amb l'arribada del bon temps també arriben les ganes de posar-se en forma, que millor proposta, per tant, que un ratllador de verdures.

Un aparell que no pot faltar a la teva cuina si el teu propòsit és menjar sa. Però, tornant a l'OMS, el més destacat és que ens recomana incloure verdures en cada ingesta, sent un mínim de 400 grams diaris, i prendre almenys tres peces de fruita al dia, uns 200 grams per presa. Així que, si vols seguir les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut, però et fa mandra preparar plats amb verdures, el ratllador de Lidl és la resposta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un ratllador de verdura elèctric que t'ajuda a cuinar sa

El ratllador de Lidl és ideal per tallar i ratllar aliments sense gens d'esforç. Es tracta d'un ratllador de verdura elèctric amb tres accessoris de tall diferents amb cinc funcions diferents: tallar a daus, tallar en tires fines, tallar en espiral, tallar en làmines i ratllar. Funciona endollat a la xarxa elèctrica i el seu preu és de 29,99 euros.

Lidl rebaixa l'electrodomèstic companyia de baix cost que necessites per cuinar sa
Ratllador de verdures | LIDL

Informació del producte

A més aquest ratllador té una obertura d'ompliment giratòria per seleccionar entre la funció de ratllar i la funció de tallar en espiral i, per a més comoditat d'ús, els cilindres extra que porta es poden guardar en l'aparell. També un altre avantatge és que permet un suport ferm a través de peus antilliscants, i té una capacitat d'1,5 litres.

D'altra banda, inclou un empenyedor, un raspall de neteja i un netejador per al tallador a daus. Els seus tres accessoris de tall amb cinc funcions, ens permet, com ja t'avançàvem, tallar a daus, tallar en tires fines, tallar en espiral, tallar en làmines i ratllar.

Lidl rebaixa l'electrodomèstic companyia de baix cost que necessites per cuinar sa
Ratllador de verdures elèctric amb accessoris | LIDL

Amb aquestes prestacions no hi ha dubte que aquest ratllador es convertirà en el teu ajudant de cuina preferit. Per fer sofregits, salses, verdures al 'wok', saltats o amanides, així doncs, està clar que t'estalvia moltíssim temps i esforç. Un temps que de vegades escasseja amb les obligacions diàries i que per això ens empeny a tirar menjars preparats en lloc de cuinar a partir d'aliments frescos.

Els aliments frescos i de temporada la millor opció

Si bé és cert que hi ha multitud de productes que, gràcies als cultius intensius, als hivernacles i a les explotacions agrícoles, podem consumir sense problemes durant tot l'any, la realitat natural és que cada aliment té la seva època òptima de recol·lecció i/o consum. De fet, l'elecció d'aliments de temporada fa possible un aprofitament màxim dels valors nutricionals, ja que són rics en vitamines, minerals, aminoàcids i fibra, per tant, un consum de fruites i verdures de temporada suposen la base d'una alimentació completa i equilibrada.

Però, a més, es potencia l'agricultura, un sector que sempre està a la corda fluixa i depenent d'ajudes governamentals per poder subsistir. El consum d'aquests aliments estimula la producció i, per tant, el benefici dels petits agricultors alhora que el dels comerciants locals i, finalment, guanyem en riquesa ecològica.

La reducció de les emissions és un fet quan es comercia amb productes locals, com que no hi ha centenars o milers de quilòmetres a cobrir per al seu transport, es redueix el consum de combustible, per tant, es converteix en una producció ecològicament sostenible. Tot així, com veieu, tot són avantatges si incorporem a la nostra dieta productes frescos, locals i de temporada, per tant, aprofita aquest aparell 'low cost' de Lidl per començar a cuinar de manera més sana i ecològica!


Comentaris

envia el comentari