Imatge d'un logo de Mercadona

Els consumidors de Mercadona, bojos per un nou producte: «La meva nova religió»

La cadena de supermercats ha tornat a enamorar als seus clients

Mercadona ha tornat a revolucionar als seus clients. I és que després de treure una sèrie de productes especials pel Dia de la Mare i altres novetats, la cadena de supermercats ha llançat un nou article amb el qual ha aconseguit enamorar als seus consumidors. Aquest es tracta dels gelats 'Mochi' d''Hacendado' amb gust de pistatxo, uns petits pans de pessic d'arròs que fins al moment només estaven disponibles amb gust de mango i a coco.

La gran fama dels 'Mochis' va portar als clients de Mercadona a mobilitzar-se per demanar que traguessin nous sabors, com a iogurt, matxa o xocolata. Malgrat això, la cadena de supermercats, però, no havia fet cas de les peticions dels seus consumidors, fins ara.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En canvi, ara la companyia finalment ha escoltat als seus clients, i ha llançat els seus habituals 'Mochis' de coco i mango al costat d'un nou sabor: el pistatxo. Aquest nou producte es ven de la mateixa manera que els seus germans: en caixes de 6 unitats, i a un preu de 2,65 euros.

Mercadona torna a revolucionar als seus clients

L'arribada dels 'Mochis' de pistatxo a Mercadona ha aconseguit revolucionar als clients d'aquesta cadena de supermercats, que no han trigat a mostrar la seva alegria pel llançament d'aquest article. «Per descomptat a qui li agradin els pistatxos ho al·lucinarà molt amb aquests 'Mochis'. Estan molt bons. El toc més salat del pistatxo amb la dolçor de la massa d'arròs queda molt bé. Segueixo pensant que els de coco són els millors, però ha estat un gran encert», ha escrit una internauta a les seves xarxes socials.

«Els 'Mochis' de pistatxo? Jesús beneït. Han guanyat als de coco i això són paraules majors», ha assenyalat una altra persona en el seu compte de Twitter. «Mercadona ha fet 'Mochis' de pistatxo. Si estan la meitat de bons del que la meva imaginació està volant, no penso tornar a menjar una altra cosa».

Un producte molt demandat

Els gelats 'Mochi' de Mercadona són un producte molt conegut i sol·licitat de la cadena de supermercats, tant és així que quan en el 2019 van ser retirats dels prestatges van arribar a organitzar fins i tot una campanya per sol·licitar que tornessin a posar-los a la venda. L'empresa va dir llavors que havien pres aquella decisió perquè en algunes «ocasions tenien la textura dura» i que estaven «treballant a solucionar-ho i en restablir el servei al més aviat possible».

Així doncs, Mercadona va tornar a llançar els 'Mochis' tan sols uns mesos després de retirar-los i una van tornar a captivar als seus clients amb ells. En aquell moment, la companyia va assegurar que havien tingut un èxit descomunal, i que s'estaven venent 9.600 unitats d'aquests productes cada dia.

'Gelats Estiu', l'empresa que s'amaga darrere dels 'Mochis' de Mercadona

Els 'Mochis' de Mercadona estan fabricats per l'empresa valenciana 'Gelats Estiu' i, només el 2019, va facturar 61 milions d'euros amb aquest producte. Aquest mateix any la companyia va fabricar dos milions més de litres de gelat respecte a l'interior, i va augmentar en 5 milions d'euros el capital guanyat. El gran èxit d'aquest article, juntament amb el llançament del minibombó 'oreo' i un minisandvitx galeta, van portar a l'empresa a obtenir uns beneficis de 2,7 milions d'euros.

Mercadona només té a la venda els 'Mochis' de coco, mango i pistatxo, però la companyia valenciana va llançar en 2019 la seva pròpia marca internacional, 'Wao Mochi', en la qual distribueixen altres sabors com la xocolata, la vainilla o el te matxa. Tanmateix, l'empresa també compten amb sabors tropicals per a vegans, així com el caramel o el 'cheescake', uns que, a més, inclouen una salsa al seu interior.