La nova ganga de Lidl: l'aparell que revolucionarà la neteja de casa teva

Ara ja pots eliminar de casa teva els àcars i bacteris amb aquest revolucionari aspirador que està arrasant en vendes

 Ara que s'acosta l'estiu, hem de tenir en compte que la proliferació d'àcars a la llar augmenta a causa de les altes temperatures i la humitat. Encara que per a la gran majoria de persones els àcars no suposen un problema, per als al·lèrgics a la pols són una preocupació, ja que provoquen que els símptomes al·lèrgics s'aguditzin. 

Aquestes bestioletes hi són tot l'any i, per regla general, provoquen símptomes com esternuts, congestió nasal, conjuntivitis i molèsties respiratòries com la rinitis o l'asma bronquial. Però es reprodueixen més ràpidament en condicions d'alta humitat i temperatures elevades, per això és crucial obrir les finestres i ventilar la casa durant unes hores al matí per a eliminar el màxim d'àcars possible.

El que passa és que moltes vegades no n'hi ha prou amb ventilar la llar per a desfer-nos-en, per això els experts recomanen utilitzar una aspiradora antiàcars. I, tot i que eliminar la pols és, per descomptat, un pas imprescindible, és preferible utilitzar l'aspiradora i evitar l'escombra, ja que aquesta tendeix a moure la pols d'un costat a l'altre de la casa i no beneficia la neteja d'àcars. Així mateix, s'aconsella que l'aspiradora compti amb un filtre HEPA, que ajuda a aspirar millor els àcars, cosa que et proporciona l'aspiradora de Lidl a un preu immillorable.

El nou ganga de Lidl: l'aspirador antiàcars que revolucionarà la neteja de la llar
Aspirador antiàcars SILVERCREST | LIDL

L'aspiradora antiàcars de Lidl també desinfecta

Lidl ha incorporat al catàleg online i als lineals de les seves botigues una nova aspiradora antiàcars capaç d'eliminar la pols i les impureses dels llits, matalassos o tapisseries. Té una potència de 1.300 W i un disseny ergonòmic de mà que el converteixen en una eina fonamental per a la neteja de la llar. Aquesta aspiradora és 3 en 1, ja que compta amb 3 funcions: llum desinfectant UV, mode d'aspiració i funció rodant i de colpejament. Tot això per 39,99 euros.

El nou ganga de Lidl: l'aspirador antiàcars que revolucionarà la neteja de la llar
Aspiradora antiàcars SILVERCREST (ús sobre matalàs) | LIDL

Una de les funcions que més crida l'atenció d'aquesta aspiradora és que esterilitza les superfícies amb llum UV sense necessitat d'afegir-hi productes químics. A més, té funció d'apagat automàtica: la llum UV s'encén només quan entra en contacte amb una superfície i quan es manté l'interruptor premut simultàniament. Té un dipòsit de pols desmuntable i fàcil de netejar, ja que no necessita bossa, i inclou tres filtres HEPA que es poden rentar. Com comentàvem anteriorment, aquest tipus de filtres són imprescindibles per eliminar els àcars.

El nou ganga de Lidl: l'aspirador antiàcars que revolucionarà la neteja de la llar
AspiradorA antiàcars SILVERCREST per a sofàs | LIDL

Tothom sap que desfer-se dels bacteris i els virus d'una superfície llisa com el terra o el marbre de la cuina és relativament senzill; fent servir un bon producte desinfectant amb alcohol ja en tenim prou per liquidar qualsevol amenaça. No obstant això, la cosa es complica més quan la zona on volem actuar és un teixit com una catifa, un edredó o un matalàs. 

Fins ara, quan volíem netejar correctament algun d'aquests articles de la llar solíem recórrer a les tintoreries, que disposen de productes i màquines professionals per a deixar com nous els nostres tèxtils. Però ara, gràcies a Lidl podem eliminar la pols, els àcars i altres bacteris d'aquestes superfícies. I, com sempre, la cadena alemanya ens ofereix 3 anys de garantia. 

Tal ha sigut el 'boom' de vendes que l'aspiradora ja s'ha exhaurit a la pàgina web de Lidl, així que creuem els dits perquè torni a estar disponible com més aviat millor. I és que, amb aquest aparell, posarem fi als símptomes de les al·lèrgies i, a més, deixarem casa nostra totalment higienitzada.


Comentaris

envia el comentari