El nou producte de Mercadona que necessites per casa i val 2,20 euros

L'ambientador de varetes amb aroma de fruites tropicals de Mercadona és la novetat més destacada d'aquesta setmana

Les olors estimulen àrees del nostre cervell que poden portar-nos records, sensacions i fins i tot emocions. En aquest sentit, cada espai de la nostra llar es caracteritza per la seva olor, per això, és molt important parar compte amb l'ambientador que escollim.

D'altra banda, hi ha una gran varietat d'ambientadors, i entre ells, un dels més comuns són les varetes difusores, també anomenades Mikados, que consisteix a abocar el líquid aromàtic en un pot de vidre i introduir les varetes de fusta. Aquestes varetes s'impregnen de l'aroma i deixen anar la fragància. A més, són molt decoratives.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amb tot això, Mercadona ha posat a la venda un ambientador de la marca Bosque Verde que està triomfant pel seu aroma. 

El nou ambientador de Mercadona 

Es tracta d'un ambientador de 40 mil·lilitres amb olor de fruites tropicals que costa 2,20 euros. Els usuaris de les xarxes socials destaquen que «desprèn una olor molt fresca i agradable». Segons es detalla en l'envàs, amb aquest ambientador pots regular la intensitat, és a dir, amb més quantitat de varetes podràs augmentar la intensitat de l'aroma.

A més, l'ambientador dura fins a 25 dies i el recipient és reciclable. Per utilitzar-lo només has de descaragolar el tap negre, girar-lo, introduir les varetes a l'interior i esperar que absorbeixin el perfum.

El nou producte de Mercadona que necessites per a la teva casa i costa 2,20 euros
Ambientador de varetes Fruita Tropical | MERCADONA

Mercadona ja comptava amb altres aromes com el bambú, el gerd i el gessamí de mitjanit, en aquest mateix format, però ara amb les fruites tropicals segur que no t'ho pensaràs dues vegades, sobretot si coneixes els beneficis que pot aportar l'ambientador.

Beneficis d'utilitzar ambientador a casa

És important que la nostra llar faci molt bona olor i, a més, cada espai ha de tenir el seu aroma. En aquest sentit, per al bany s'aconsellen les olors suaus, com l'eucaliptus, l'espígol, el gessamí, la camamilla i la rosa. Mentre que per a la sala d'estar es recomana l'olor de coco, síndria, gingebre, fruites tropicals, vainilla i raïm, ja que tenen efectes positius en l'estat anímic. 

A la cuina, en canvi, es recomanen aromes com l'eucaliptus, la taronja i la llimona; la sensació cítrica refresca l'ambient i reanima. De fet, l'olor de taronja col·labora amb el procés digestiu.

D'altra banda, és recomanable canviar de fragància regularment, per exemple, cada quinze dies. Per tant, podem estar un dia sense cap mena d'ambientador perquè es neutralitzi l'ambient i a poc a poc anar introduint el nou aroma, amb petites dosis i una sola vegada al dia.

El cervell evoca i produeix satisfacció quan utilitzem aromes nous, així que... aprofita aquest preu de Mercadona per provar l'aroma a fruites tropicals!


Comentaris

envia el comentari