脷LTIMA HORA

馃毃 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Els 5 millors olis d'oliva que pots comprar en el supermercat (segons els experts)

L'Organitzaci贸 de Consumidors i Usuaris ha realitzat un r脿nquing valorant diferents par脿metres

Muntatge d'una ampolla d'oli amb unes olives en primer pla
L'OCU ens diu quins s贸n els millors olis d'oliva que podem trobar als supermercats | Pixabay

L'Organitzaci贸 de Consumidors i Usuaris ha fet un r脿nquing per saber quins s贸n els millors olis d'oliva del mercat i on es poden comprar. Per elaborar aquesta llista, l'OCU ha tingut en compte factors com l'acidesa, l'etiquetatge, la cura del fruit o l'autenticitat.

Estem segurs que aquest 'top 5' de l'OCU et resultar脿 molt 煤til per a la pr貌xima vegada que necessitis comprar aquest 's煤per aliment', el qual aporta molts beneficis. Vols saber quins s贸n els millors olis d'oliva del mercat segons l'OCU? Aquest 茅s el 'top 5'.

Top 1: Oleoestepa

Segons l'OCU, el millor oli d'oliva que es pot comprar a un s煤per 茅s el de la marca Oleoestepa (DO Estepa), ja que t茅 una gran qualitat, arribant a tenir 5 estrelles sobre 5, tant en conservaci贸 com en acidesa, aix铆 com en qualitat dels fruits i an脿lisi sensorial.

Per貌 l'etiqueta nom茅s t茅 una puntuaci贸 de 3 sobre 5, de manera que la puntuaci贸 final es queda en 85 sobre 100. Aquest oli es pot trobar en supermercats com El Corte Ingl茅s, Carrefour o Alcampo. Ja l'has provat?

Top 2: Oli d'oliva Carrefour

L'oli d'oliva de Carrefour es col路loca en el segon lloc del r脿nquing gr脿cies a la seva puntuaci贸 m脿xima en acidesa, an脿lisi sensorial, autenticitat i cures del fruit. No obstant aix貌, l'etiquetatge i la conservaci贸 compten amb un total de 4 sobre 5 estrelles. Es pot trobar a Carrefour per 3,63 euros per litre.

Top 3: Mercadona - selecci贸 cooperativa

Aquest oli d'Hacendado t茅 una puntuaci贸 de 8 sobre 100, i 茅s qualificat per l'OCU per la seva 'molt bona qualitat'. T茅 una puntuaci贸 m脿xima en acidesa, an脿lisi sensorial, qualitat del fruit i autenticitat del producte. Aquest producte t茅 un preu aproximat de 5 euros per 0,75 litres, i es pot trobar a Mercadona.

Top 4: Auchan - Alcampo

En el quart lloc podem trobar, amb una puntuaci贸 de 81 sobre 100, l'oli d'oliva verge extra d'Auchan, la marca blanca d'Alcampo. Aquest t茅 una puntuaci贸 m脿xima de 5 punts en totes les categories menys en l'an脿lisi sensorial i etiquetatge. T茅 un preu aproximat de 3,27 euros per litre.

Top 5: Oli d'oliva verge extra bio - El Corte Ingl茅s

El Corte Ingl茅s tamb茅 ocupa un lloc al 'top 5' de l'OCU amb un dels seus olis bio. T茅 un preu aproximat de 4,49 euros per cada mig litre, i obt茅 una puntuaci贸 m脿xima en qualitat, acidesa, autenticitat i cura del fruit. T茅 una puntuaci贸 de 81 sobre 100.

Altres olis del r脿nquing

Despr茅s d'aquest 'top 5', que estem segurs que us ajudar脿 a triar on comprar l'oli d'oliva, cal dir que l'OCU tamb茅 li ha donat una bona puntuaci贸 als seg眉ents olis:

  • Carrefour - Oli d'oliva verge extraecol貌gic
  • Maeva - Oli d'oliva verge extraecol貌gic
  • Borges - Oli d'oliva verge extra
  • Auchan (Alcampo) - Oli d'oliva verge extra

Comentaris

envia el comentari