Cartell lluminós d'una botiga Bershka

Bershka presenta la col·lecció més romàntica i t'encantarà de ben segur

Bershka ha tret a la venda una nova línia de roba amb la col·laboració d'un artista 'millennial'

En aquests últims anys, els 'millennials' i la generació Z han despertat i han transformat el panorama. Amb una nova visió moderna, informal i buida de tabús i estereotips, han trencat amb molts aspectes de la societat normativa en què vivim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Get now the Billie Eilish x Bershka collection exclusively línia today

Una publicació compartida de Bershka (@bershka) el

 

Billie Eilish, Rosalía o Conan Gray han estat alguns dels joves artistes, 'millennials' i de la generació Z, que han triomfat en el món de la música amb els seus singles, els seus valors i la seva personalitat arrasadora i, a més, han cridat l'atenció de marques de moda 'low-cost' com Pull & Bear i Bershka.

 

La nova col·lecció de Bershka

Recentment, Bershka ha volgut col·laborar amb Conan Gray per treure al mercat una nova col·lecció. El peculiar estil del cantant a l'hora de vestir ha fet que es converteixi, a part d'un jove amb talent musical, en una icona que aporta aire fresc, molt necessari en aquest prototip d'estrella del pop que demanen la indústria de la moda i de la música.

 

La nova col·lecció de la marca 'low-cost' es presenta com una de les més atrevides, transgressores i fresques del mercat gràcies a les creacions de Gray.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✗ Stay tuned for the @conangray x Bershka collection ✗

Una publicació compartida de Bershka (@bershka) el

 

A part de per les seves cançons (composades 100% per ell mateix), els moderns dissenys de la nova col·lecció de Bershka també han estat fets pel jove artista. En la nova línia de roba de Bershka, es pot veure reflectit l'estil unisex del cantant i compositor nord-americà: des d'un càrdigan d'angora 'oversize', passant per la clàssica jaqueta 'denim' amb folre de borreguet fins a uns texans estil 'mom' amb un aire vintage actualitzat, més inquiet i rebel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✗ Romantic with an edge @conangray ✗ Out now! (Online & in physical stores)

Una publicació compartida de Bershka (@bershka) el

 

Per als més fanàtics d'aquest nou fenomen de masses, la nova línia de roba també inclou peces amb icones reconeixibles del cantant i la seva música, com les dessuadores amb caputxa amb imatges i logos de Conan Gray, o l'armilla amb el nom del seu exitños single 'Maniac'. Així mateix, es presenta una selecció d'accessoris entre els quals destaquen una gorra de llana negra, collarets de plata amb penjolls i un conjunt d'arracades, ideals per a aquesta temporada de tardor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✗ They may say you'r a Maniac @conangray ✗

Una publicació compartida de Bershka (@bershka) el

 

Si t'ha agradat alguna peça o complement de la nova col·lecció de Bershka, es poden trobar tots els seus articles a la pàgina web, aplicació o botigues físiques des de fa ja quatre dies. Els preus de les peces oscil·len entre 7,99 euros i 49,99 euros.

 

Conan Gray: Una nova promesa de la música i la moda

Igual que altres artistes ara reconeguts internacionalment, com Justin Bieber o Ed Sheeran, Conan Gray (Georgetown, Texas), va començar publicant 'covers' a Youtube des de casa.

 

 

Actualment té gairebé 3 milions de seguidors al seu compte d'Instagram, ha triomfat amb els seus dos singles 'Maniac' i 'Heather', ha aconseguit el títol de 'debut més important d'un nou artista l'any 2020' amb el seu primer àlbum 'Kid Crow' i ha estat nomenat 'MTV Push Artist', 'Apple Up Next Artist' i 'Artist On The Rise' per VEVO DSCVR i YouTube.