5 nous cosmètics de Mercadona que arrasaran (i valen menys de 8 euros)

Els nous productes de la companyia valenciana revolucionaran la teva rutina de neteja facial diària

 Delipus causa furor entre els consumidors de Mercadona
Mercadona sorprèn amb cinc nous cosmètics | CatalunyaDiari.cat

Mercadona torna a sorprendre'ns amb la incorporació de nous cosmètics. La companyia valenciana no es conforma amb la nova varietat de productes que ha posat a la venda en els últims mesos, entre els quals podem destacar la nova gamma de baix cost per lluir una pell radiant o els dolços especials per a Sant Valentí.

L'equip de Mercadona sap que quan un dels seus productes aconsegueix un gran èxit de vendes, es torna viral i popular entre els consumidors. De fet, així ha estat amb molts dels seus cosmètics, com la crema 'Dragon's Blood ', els productes de neteja facial Deliplus i, com no, la crema antiarrugues Sisbela i el sèrum 'Regen Skin', que va aconseguir vendre milers d'unitats diàries. Tots aquests productes de Mercadona destaquen per la relació qualitat-preu.

Tenint en compte l'èxit de les cremes que s'han venut a Mercadona, sabem que els nous cosmètics són capaços de convertir-se en articles mítics de la companyia valenciana. A continuació, us expliquem tots els detalls sobre aquestes novetats de Mercadona (alguns dels productes són nous, i altres estan millorats).

1. Crema facial de nit Regen Skin

Aquesta nova crema Deliplus està indicada per a pells normals, seques i molt seques, i compta amb cèl·lules mare vegetals. Segons es pot llegir en l'envàs, conté actius hidratants i regenerants «que treballen durant el cicle de la son», quan la pell està més receptiva.

Aquest model ajuda a prevenir l'aparició dels signes de l'edat. Cal aplicar-la abans d'anar a dormir en el rostre, el coll i l'escot. El seu preu és de 7 euros.

Fotografia dels productes Regen Skin de Mercadona
Aquests productes Regen Skin Deliplus seran un èxit de vendes | Mercadona

2. Contorn de llavis Regen Skin

Una altra novetat de Mercadona, també de la línia 'Regen Skin', és el contorn de llavis Deliplus per a pells normals, seques i molt seques. Aquesta crema és un regenerador intensiu i compta amb licopè i, per tant, és antioxidant, ideal per reduir els signes de la pell. Cal aplicar-lo al voltant dels llavis i deixar que faci efecte. El seu preu és de 4,50 euros.

3. Sèrum reafirmant Sisbela

El sèrum Sisbela està pensat per reafirmar la pell. Conté un 12% de silici, que li donarà al teu rostre elasticitat i fermesa, prevenint així l'aparició de les arrugues. 

El producte s'aplica a primera hora del matí i abans d'anar a dormir.  Perquè faci efecte s'aconsella aplicar 6 gotes, tant al matí com a la nit, i fer massatges fins que s'absorbeixi. És apte per a tota classe de pells, i costa 5 euros. 

4. Crema facial antiarrugues Men Regen Skin

La línia 'Regen Skin' de Deliplus també ha posat a la venda alguns productes per al públic masculí. La crema facial antiarrugues 'Men Regen Skin' hidrata la pell, li dona elasticitat i «preveu els efectes de la pol·lució», a més de contenir filtres solars per protegir la pell. S'aconsella utilitzar-la al matí i fer massatges fins que s'absorbeixi. El preu d'aquest producte és de 5,50 euros.

Fotografia dels productes cosmètics de Mercadona
No esperis més per provar aquestes novetats | Mercadona

5. Ampolles facials Sisbela

Una altra novetat que podràs trobar a 'La Perfumeria' de Mercadona són les ampolles facials flaix, ideals per reafirmar la nostra pell, millorant així el seu aspecte. Aquestes ampolles Sisbela estan pensades per aplicar-les abans del maquillatge, i són aptes per a tota classe de pells. S'aconsella fer un massatge fins que s'absorbeixi completament. Cada caixa de 2 unitats té un preu de 2,50 euros.

Pots trobar tots aquests cosmètics a la secció 'La Perfumeria' de Mercadona o bé entrar a la pàgina web i consultar tots els detalls. Aquests només són alguns dels productes que ofereix la companyia valenciana. 


Comentaris

envia el comentari