Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

5 peces de roba de Lidl còmodes i càlides per menys de 14 euros

Per a dona, home o infants: Aquestes peces són ideals per estar a casa

Com cada dilluns, Lidl ha posat a la venda una sèrie de novetats que hauríem d'aprofitar. Com ja sabeu, la companyia alemanya destaca per la seva gran varietat, tant en alimentació com en basar. Però a nosaltres ens encanten especialment les seves seccions de Llar, Cuina i Moda. Per això, avui us portem una selecció de les noves peces d'home, dona, nen i nena.

Ara que el fred ja és aquí, i que el teletreball i les classes en format virtual són la nova normalitat, les novetats de la companyia alemanya ens vindran molt bé per superar aquesta fase. Vols saber quines són aquestes novetats de Lidl?

Dessuadores

Una de les peces estrella de l'hivern és la dessuadora. El model de dona està fet amb un alt percentatge de cotó, per la qual cosa és més còmode i càlid. Té cremallera i coll alt, que et protegirà del fred. Aquesta peça està disponible en color rosa, des de la talla S fins a la L.

Per la seva banda, el model d'home també està fet de cotó i té una cremallera per tancar de la marca YKK, una butxaca a la part davantera i una caputxa d'estil informal. Està disponible en color negre i en color gris. Aquestes dessuadores tenen un preu de 12,99 euros i les pots comprar tant en línia com en les botigues físiques de Lidl.

Fotografia de les peces de Lidl
Aquestes dessuadores són perfectes per estar a casa | Lidl

 

Pantalons còmodes

Lidl també té pantalons còmodes i càlids, perquè pugueu passar aquests mesos freds de la millor manera possible. Tant el model de dona com el d'home tenen un alt percentatge de cotó, per això són tan còmodes.

Tots dos tenen un teixit de tacte suau. El model de dona està disponible en color rosa des de la talla S fins a la L. Per la seva banda, el model d'home compta amb cintura elàstica i un cordó ajustable, i estem segurs que es convertirà en la teva peça preferida per practicar esport. Les talles d'aquests pantalons van des de la M fins a la XL i estan disponibles en color gris fosc, gris i negre. Tant el model d'home com el de dona tenen un preu de 9,99 euros.

 

Vestits esportius per a dona

A més d'aquests conjunts de xandall, Lidl també té una peça que ens ha cridat especialment l'atenció: el vestit esportiu de dona. Aquesta peça té un alt percentatge de cotó, que li donarà comoditat a tots els teus moviments, i està fet amb un teixit de tacte suau. Aquest model està disponible tant en color negre com en color gris, i té un preu d'11,99 euros.

Fotografia de la peça de Lidl
Aquesta peça és ideal per al teu dia a dia a casa | Lidl

 

Dessuadora i pantalons infantils

D'altra banda, Lidl també ofereix peces 'homewear' per als més petits de la casa. Entre aquestes peces hi trobem dessuadores i pantalons de xandall, tant per a nena com per a nen.

Les dessuadores tenen un preu de 9,99 euros. D'altra banda, ens trobem amb els pantalons, que tenen un preu de 5,99 euros. Hi ha una gran varietat de models, perquè et quedis amb el que més t'agradi.

Fotografia de les peces de Lidl
Lidl també té aquestes opcions per a nens i nenes | Lidl