Botiga Druni

Els 5 perfums d'home més recomanats de Druni per regalar el Dia del Pare

L'olor és tan personal que aquestes fragàncies poden ser les millors aliades

A pràcticament una setmana ja tenim la celebració del Dia del Pare. Són moltes les possibilitats que hi ha per poder regalar a aquesta persona tan especial. A més, ells ens ho han donat tot perquè estiguem aquí, per tant no és moment d'escatimar si es tracta d'escollir un regal.

Si volem que sigui una cosa especial, hem d'optar per una cosa única, una cosa que es pugui distingir. En aquest terreny entren els perfums. Aquestes són fragàncies molt característiques que poden ajudar a definir una persona. L'olor és molt característica d'algú. Per ell pots saber si algú ha estat en un lloc, notes si ha tingut posada una peça o gaudiràs de l'olor que et deixa en abraçar-te.

Troba el perfum perfecte d'home a Druni

Regalar un perfum al Dia del Pare és una opció molt interessant. Si no tens molt clar quina pots regalar, aquí et deixaré algunes opcions que segurament t'ajudaran a encertar. Són les 5 opcions més recomanades de les que té Druni a la venda. Són una gran opció i són uns dels millors preus del mercat.

1. I de Yves Saint Laurent

Aquest perfum és una creació del llegendari perfumista Dominique Ropion. Compte amb unes notes de sortida de bergamota, poma i gingebre; notes de cor de gerani, sàlvia i ginebre; i notes de fons de fava tonka, cedre i vetiver. Està disponible en tres formats: 60 ml (49,95 euros), 100 ml (65,95 euros) i 200 ml (89,95 euros).

Dominique Ropion
Aquest perfum és una creació del llegendari perfumista Dominique Ropion | Catalunya Diari

Segons la seva descripció, està ideat i inspirat en l'esperit emprenedor i creatiu d'una generació que s'atreveix a somiar, experimentar i anar un pas més enllà. Representa l'home amb un afany de superació continu.

2. One Million Parfum de Paco Rabanne

En aquest cas, estem davant d'una fragància que es descriu com un perfum que pretén representar la capacitat de seducció de l'home, i que està destinat a aquells gentlemans amb tocs canalles, agosarats i amb molt bon sentit de l'humor. Interessant, oi?

Pel que fa a la seva olor, pertany a la família olfactiva aromàtica enfustada especiada. Les seves notes de sortida són mandarina sanguínia, aranja i menta pebrada. Les de cor són absolut de rosa, canyella i espècies. Finalment, les notes de fons són cuir ros, pachuli, fustes blanques i ambre.

One Milion de Paco Rabbane
Pel que fa a la seva olor, pertany a la família olfactiva aromàtica enfustada especiada | Catalunya Diari

Els preus són similars a l'anterior opció. També està disponible en tres formats diferents. Pots emportar-te l'envàs de 50 ml per 46,95 euros, el de 100 ml per 65,95 euros i el de 200 ml per 89,95 euros.

3. Sauvage de Dior

Estem davant d'un dels perfums per a home que més es ven, per tant serà una interessant opció. Va ser llançat pel prestigiós perfumista François Demachy a l'any 2015 i des de llavors ha anat guanyant en èxit.

En la seva descripció es diu que és una fragància inspirada en el capvespre al desert, que evoca la masculinitat i conté uns accents fumats que fan que sigui un perfum memorable, inoblidable i senzillament irresistible.

Sauvage de Dior
Pots adquirir-lo en el format de 60 ml per 71,95 euros | Catalunya Diari

És una olor fresca que compta amb notes de vainilla de Papua Nova Guinea. Així mateix, es poden apreciar el pebre i la bergamota de Calàbria. D'altra banda hi ha el gerani, l'espígol, el pebre de Sichuan, l'elemí i el pebre rosa. Per acabar, compta amb una base de cedre, lladano i ambroxen amb un final enfustat.

Pots adquirir-ho en el format de 60 ml per 71,95 euros. El seu envàs de 100 ml costa 97,95 euros, però el que és característic és que és recarregable i pots comprar la recàrrega. Finalment, està disponible a 200 ml i té un preu de 147,95 euros.

4. Boss Bottled d'Hugo Boss

Aquesta fragància té darrere les perfumistes Annick Mnardo i Suzy Le Helley. En la descripció es diu que reflecteix una actitud poderosa a través d'una intensa fragància enfustada i ambarina amb un cor noble de concret d'arrel d'Orris i acord d'arrel de figuera.

Hugo Boss
El format següent és el de 100 ml i es pot adquirir per 59,95 euros | Catalunya Diari

Aquest perfum pertany a la família olfactiva del cuir. A les seves notes de sortida trobem la mandarina i l'encens; les notes de cor són figa i iris; i, finalment, les de fons són cuir i cedre.

Pel que fa al preu, la versió de 50 ml costa 47,95 euros. El format següent és el de 100 ml i es pot adquirir per 59,95 euros. Per acabar, també està disponible a 200 ml per 82,95 euros.

5. Eternity de Calvin Klein

No sempre que sigui un perfum implica que el preu sigui alt. Aquesta fragància ens mostra tot el contrari. Això es veu en el format de 50 ml que costa 29,95 euros; el de 100 ml té un cost de 39,95 euros; i el de 200 ml es pot adquirir per 49,95 euros.

Calvin Klein
Les notes de sortida són mandarina, sàlvia i poma | Catalunya Diari

Aquest perfum té una fragància atemporal que val per a qualsevol època de l´any i és apte per a qualsevol moment. Potser per això s'explica que tingui tant d'èxit i que estigui entre els primers llocs de vendes.

Pertany a la família olfactiva fruitada fresca. Les seves notes de sortida són mandarina, sàlvia i poma. El gerani, l'espígol i el xiprer componen les notes de cor. Pel que fa a les seves notes de fons trobem davant, orris, vetiver, ambergris i cypriol.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!