Tub d'on surt oli d'oliva

El supermercat que té l'oli d'oliva més barat de tots: és certament sorprenent

Descobreix on pots trobar l'oli més barat i estalviar en la teva compra

L'oli d'oliva és un dels productes espanyols més complicats de trobar al mercat. I no perquè les existències d'aquest producte estiguin sota mínims, sinó perquè el preu s'ha disparat els últims mesos. L'oli d'oliva és un dels productes estrella d'Espanya i un element indispensable a la nostra cuina.

Alguns consumidors estan buscant alternatives per evitar comprar aquest producte amb un preu tan elevat. Almenys de moment, sembla que l'oli no baixarà de preu. Això passa perquè, des d'algunes cooperatives agràries, la campanya d'aquest any ha estat força roïnes.

Els experts, fins i tot, calculen que les pèrdues seran milionàries i s'hauran de desfer de milers de tones en mal estat. A l'article d'avui, t'expliquem quina és l'alternativa més econòmica al teu supermercat més proper i així puguis estalviar en la teva compra.

Supermercats amb l'oli d'oliva més barat

Si fem un repàs pels diferents supermercats, hi ha un supermercat que té l'oli d'oliva més barat i et sorprendrà. En aquesta cadena pots trobar el litre d'oli d'oliva per menys de 5 €. Per descomptat, estem parlant de Supermercats Día, que destaca sobre la resta per tenir una qualitat i un preu per sota d'allò que s'esperava en els moments que estem travessant.

Imatge d'un supermercat Dia
Aquest supermercat té el preu més barat de l'oli d'oliva. | EUROPA PRESS

A la resta de supermercats podrem trobar l'oli d'oliva a un preu molt més car. T'enumerem a continuació els supermercats nacionals i els seus preus en l'oli d'oliva:

A la cadena de supermercats de Mercadona, l'oli d'oliva té un preu de 5,63 €. Si comparem el preu amb el de fa un any, que era de 4,40 €, ha pujat 1,23 €. És un augment de més del 23 %, una salvatjada respecte a l'any passat i un cop brutal a la butxaca.

A la cadena de supermercats Carrefour el preu en l'oli d'oliva és de 5,59 € el litre. L'any passat el preu se situava a 4,39 € el litre, és a dir, que ha experimentat una pujada de més del 25 % respecte a l'any passat.

Seguim amb el nostre passeig pels supermercats d'Espanya per trobar l'oli d'oliva més barat. Al Lidl ens hem endut una sorpresa i no ha estat gens bona. La cadena de supermercats de Lidl té actualment el preu de l'oli més elevat respecte als seus competidors. L'ampolla d'un litre d'oli costa 6,65 €. Si ho comparem amb el preu de fa un any, el preu del litre es podia comprar per 3,99 €. Una pujada molt elevada i que colpeja directament les nostres butxaques.

Supermercats Día, una vegada més s'emporta la palma

La cadena de supermercats Día torna a coronar-se com la companyia per excel·lència si volem estalviar a la nostra cistella de la compra. Pel que fa a la resta de supermercats, l'oli d'oliva hi és molt més econòmic. Tanmateix, Supermercats Día destaca també per altres productes que fan que estalviem a la nostra cistella de la compra. Et deixem un llistat d'aquells productes que han baixat de preu i que resulta més rendible comprar-los a Supermercats Día:

-Iogurt Natural marca Día

-Beguda de fruita i llet «Mediterrani»

-Paleta d'enceball ibèrica «Delicious»

-Pa de motlle format familiar marca Dia

-Refresc Hola Cola de Día

-Xoriço ibèric Delicious

-Tonyina clara en oli d'oliva de la marca Día

-Formatge Gouda en llenques

-Paper per a la cuina de la marca Día

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!