Primer pla de Paula Echevarría somrient.

Els esmorzars i sopars ideals de les famoses per perdre pes en poc temps

Actrius com Paula Echevarría ho han aconseguit

Hi ha famoses que han compartit públicament la seva voluntat de perdre els quilos de més després de donar a llum. És el cas de l'actriu Paula Echevarría, que després del seu darrer embaràs va augmentar fins a un total de 25 quilos.

Per a moltes dones, perdre pes després d'haver quedat embarassades pot ser molt difícil. Tot i això, hi ha algunes coses que pots fer per recolzar la recuperació postpart del teu cos i tornar de manera segura al pes que tenies abans de l'embaràs.

El poder dels batuts verds per esmorzar

Una dieta equilibrada i saludable és essencial per perdre pes. La ingesta de fruites, verdures, proteïnes i grans és molt important. Així com intentar evitar els aliments processats i rics en sucres i greixos.

Després de l'embaràs, Paula Echevarría va augmentar el pes un total de 25 quilos i per perdre'ls va fer públic a les xarxes socials els seus trucs. Echevarría va començar a prendre batuts verds de llimona, cogombre, api, kiwi i gingebre.

Aquesta és una combinació rica en vitamines i antioxidants, la qual pot ajudar a hidratar el cos alhora que el desintoxica. Tot i així, és important recordar que aquest batut no ha de ser utilitzat com a substitut de menjars regulars. Si no com un complement saludable a la teva dieta diària.

Imatge de suc verd amb verdures
Aquesta és una combinació rica en vitamines i antioxidants | GETTY IMAGES

Amanides desitjables i plenes de sabor per sopar

A Espanya l'amanida es relaciona inconscientment amb imatges d'ingredients com enciam, tomàquet o ceba. Tots saltats amb oli, vinagre i sal. Tot i això, hi ha amanides russes, de patata i de llegums.

Tanmateix, tendim a quedar-nos amb la bàsica feta d'enciam i tomàquet. Una bona manera d'adaptar una amanida a l'horari nocturn, en cas d'haver experimentat pesadesa en alguna ocasió, seria substituir l'enciam per brots tendres com els canonges, l'endívia o la ruca. Com que no són tan fibrosos, no generen tants gasos.

Pel que fa al valor nutricional, l'enciam té un alt contingut de fòsfor, que és essencial per a l'ús de greixos i carbohidrats per part del cos. Així com per al desenvolupament d'ossos i dents.

A més, es requereix per a la proteïna que promou el desenvolupament, manteniment i curació de cèl·lules i teixits. Alhora que és abundant en magnesi, potassi, vitamina A, C i E.

La suma d'una bona dieta amb un entrenador personal

Després del seu últim embaràs, l'actriu Paula Echevarría es va treure els carbohidrats no només amb una dieta saludable. Si no també amb l'ajuda d'un entrenador personal.

Una dieta amb entrenador personal pot ser molt efectiva per assolir els teus objectius de salut i estat físic. Aquest et pot ajudar a dissenyar una dieta personalitzada que s'adapti a les teves necessitats i preferències alimentàries.

Així com als teus objectius específics, ja sigui perdre pes, guanyar massa muscular o millorar el teu rendiment esportiu. A més de dissenyar una dieta, un entrenador personal pot oferir-te assessorament i seguiment.

Foto d'una mà agafant una pesa en un gimnàs
L'entrenador personal us ajuda a aconseguir els vostres objectius | GETTY IMAGES

Identifica què et frena a aconseguir el teu propòsit

Tot per assegurar-vos que estàs seguint la dieta de manera adequada i obtenint els resultats desitjats. També et pot ajudar a identificar els obstacles que et puguin estar impedint assolir els teus objectius i oferir-te estratègies per superar-los.

És important tenir en compte que una dieta amb entrenador personal ha de ser part d'un enfocament integral de fitness i salut. Que inclogui també exercici físic regular i un estil de vida saludable en general.

Per tant, treballar amb un entrenador personal pot ser una excel·lent manera de començar un camí cap a un estil de vida més saludable i actiu. Des del diari t'animem a lluitar pels teus objectius de manera conscient i sana.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!