Imatge de dues dones comprant

La coneguda cadena de moda que acaba d'anunciar que obre una macrobotiga a Espanya

Els clients podran comprar els seus articles en un establiment molt nou

Bones notícies per als seguidors més acèrrims del conjunt Inditex i les marques que el conformen. I és que, d'aquí a una mica, els clients tindran l'oportunitat de poder comprar tots els seus articles en una nova botiga molt sorprenent.

Tot i comptar amb nombroses obertures any rere any, el cert és que aquesta nova botiga serà molt diferent de les que ja tenim vistes. Lluny d'assemblar-se a un establiment tradicional, es diferenciarà dels altres en tractar-se d'una flagship store, les botigues que s'han posat de moda.

Inditex aviat obrirà les portes d'una flagship store

Encara que per a molts aquest concepte de botiga pugui sonar una mica estrany, cada cop més ens trobem amb flagship stores pel carrer. Aquest tipus d'establiment destaca per ser la representació que vol donar la marca al consumidor, per això, es consideren botigues emblemes per transmetre els valors de la companyia.

Així mateix, cal destacar que, quan una companyia opta per l'obertura d'una botiga d'aquest estil, no és amb intenció d'augmentar les vendes, sinó mostrar al món la imatge que volen expandir de la seva pròpia marca.

Pull&Bear tenda
La nova botiga serà l'emblema de la marca Pull&Bear | Agencia

Normalment, es tracta d'espais de gran capacitat, on és possible trobar un ampli catàleg de la marca, per això s'espera que Inditex tingui àmplies dimensions. I com el més habitual és que es trobin en carrers emblemàtics o de gran trànsit, Inditex ha decidit que aquesta nova botiga s'ubiqui a la Gran Via de Madrid.

En concret, s'ubicarà on es troba, actualment, el flagship store de la marca Lefties, coneguda per ser la marca low cost d'Inditex. Aquest establiment compta amb 1.000 m2 que es distribueixen entre dues plantes.

D'aquesta manera, s'espera que el regnat de Lefties passi a les mans de Pull&Bear, la cadena d'Inditex més enfocada a la moda juvenil. Sense anar més lluny, aquesta última marca ja reuneix 970 botigues distribuïdes a més de 40.

La "complicada" relació entre Pull&Bear i la Gran Via

Com molts sabran, l'obertura d'aquesta botiga suposa el retorn de Pull&Bear a la Gran Via. Això és perquè, fins fa dos anys, comptaven amb una d'aquestes botigues al carrer tan emblemàtica de la capital, congregant així centenars de clients diàriament.

Tot i això, ha deixat de ser operativa per la posada en marxa del pla de tancaments d'Inditex. I és que, el grup liderat per Amancio Ortega, ja des del 2012, va començar un procés d'optimització de les botigues físiques, amb la intenció de poder promoure els canals de venda en línia.

Aquesta mesura va suposar el tancament d'entre 250 i 300 botigues, ubicades per tot Espanya. No obstant això, com recull el mitjà Cinco Días, el pla no va afectar els empleats ni els llocs de treballat.

I és com, com ja preveia més o menys Pablo Isla, l'expresident d'Inditex: l'optimització «se centrarà principalment en botigues petites, sobretot entre els conceptes més joves», sent cert l'últim, ja que la joventut és el públic objectiu d'una cadena com Pull&Bear.

Madrid aviat comptarà amb altres nous establiments

Per si no n'hi hagués prou, la capital aviat comptarà amb la presència d'altres obertures molt sonades. Això és perquè, la cadena low cost per excel·lència, Primark, aviat obrirà noves botigues a Madrid.

Pel que sembla, s'espera que el gegant irlandès ho faci a diferents punts de Madrid: als centres comercials de La Vaguarda i Alcalá Magna, al Barri de Salamanca i al carrer del Comte de Peñalver, on hi ha l'edifici del cinema Salamanca.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!