Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos d'una persona amb rostre pensatiu i, de fons, els nens de San Ildefons col·locant les boles del sorteig de Nadal; al costat, la imatge d'un dècim de loteria en blanc amb interrogants vermells

Pren nota: els 5 trucs que molts segueixen per guanyar la Loteria de Nadal

Apunta les claus principals per jugar i que et poden portar a canviar de vida si et toca 'El Gordo' de Nadal

La loteria de Nadal és un dels esdeveniments més esperats de l'any a Espanya. Cada 22 de desembre, milions de persones somien guanyar 'El Gordo' i canviar les seves vides per sempre.

Però, hi ha trucs per augmentar les possibilitats de guanyar? Aquí et presentem 5 trucs virals que molts jugadors segueixen per tenir sort al sorteig de la Loteria de Nadal.

Els 5 trucs de la sort per guanyar la Loteria de Nadal

La Loteria de Nadal és un joc d'atzar, i no hi ha trucs infal·libles per garantir la victòria. Tot i això, aquests 5 trucs virals són seguits per molts jugadors amb l'esperança d'augmentar les seves possibilitats de guanyar.

1. Comprar dècims en llocs "afortunats"

Un dels trucs més populars és comprar dècims a administracions que han repartit premis importants en el passat. La creença és que si una administració ha donat 'El Gordo' abans, podria tornar-ho a fer.

Home d'una Administració de Loteria celebrant el premi del Sorteig de Nadal amb una ampolla de cava i gent al seu voltant
Sempre és positiu comprar loteria a llocs on hagi tocat 'El Gordo' | Europa Press

Encara que no hi ha evidència científica que doni suport a això, molts jugadors prefereixen no arriscar-se i compren els seus dècims en aquests "llocs afortunats".

2. Compartir dècims amb amics i familiars

Compartir dècims és una tradició molt arrelada a la Loteria de Nadal. No sols augmenta les possibilitats de guanyar, sinó que també permet repartir la sort entre més persones.

A més, si el desè és premiat, l'alegria es multiplica en poder compartir el premi amb éssers estimats. Aquest truc viral no és només una estratègia per guanyar, sinó també una forma d'enfortir llaços familiars i d'amistat.

3. Triar números amb significat personal

Molts jugadors trien números que tenen un significat especial per a ells, com ara dates d'aniversari, aniversaris o esdeveniments importants. La idea és que aquests números "especials" podrien atraure la sort. Tot i que no hi ha garantia que això funcioni, l'elecció de números amb significat personal afegeix un toc emocional al sorteig.

4. Comprar dècims a diferents llocs

Diversificar la compra de dècims és un altre truc viral. En lloc de comprar tots els dècims en una sola administració, molts jugadors prefereixen adquirir-los a diferents punts de venda.

La lògica darrere aquest truc és que en comprar a diversos llocs, s'augmenta la probabilitat que almenys un dels dècims resulti premiat. Aquest enfocament també permet explorar diferents combinacions de números i sèries.

5. Seguir les estadístiques

Alguns jugadors es basen en estadístiques per triar els seus dècims. Analitzen els números que han sortit premiats en anys anteriors i busquen patrons o tendències.

Tot i que la Loteria de Nadal és un joc d'atzar, n'hi ha que creuen que les estadístiques poden oferir pistes útils. Aquest truc viral és especialment popular entre els jugadors més meticulosos i analítics.