Dues imatges de Pedro Sánchez caminant amb un anorac de la marca Joma i una imatge destacada al mig amb una foto de l'abric

Troben l'abric de Pedro Sánchez a les rebaixes i tots es fixen en el preu

Tot i que a la web original l'abric s'ha esgotat, es pot trobar en comerços en línia amb el preu rebaixat

Hi ha certs famosos que tenen una gran influència al públic al qual es dirigeixen, sigui per les idees o pel seu estil de vida. Encara que n'hi ha molts altres que, pel simple fet de vestir d'una manera concreta, ja capta la mirada de milers de persones.

Això mateix és el que li ha passat a Pedro Sánchez. Tot i que el seu treball es basa a governar el país, també ha despertat un tipus d'influència pel que fa a la moda. Tant és així que el president ha desfermat tota mena de reaccions amb el seu nou abric que ha causat moltíssim furor.

Aquest és el preu del famós abric de Pedro Sánchez

Normalment, Sánchez sol vestir amb vestits, abrics i amb roba correcta. Al cap i a la fi, per assistir a certs actes, és important donar una bona imatge. Però el que no sabia el president és que influiria tant amb l'anorac Joma que portava per a la primera trobada amb Chuck Robbins.

Es tracta del model Islàndia III amb un tall 3/4 i que té tant cremallera com botons. A més, ve una caputxa integrada i amb dues grans butxaques. Pel que fa al preu, aquest és de 88 euros, encara que hi ha webs que venen l'abric a prop dels 70 euros.

Imatge de l'anorac Joma Islàndia III amb un fons difuminat de peces de roba penjades amb penjadors
Aquest és el famós abric que portava Pedro Sánchez en la primera trobada amb Chuck Robbins | Joma, Pexels

Des que Pedro Sánchez es va posar el famós anorac Joma, la web de la marca s'ha quedat amb poques unitats disponibles. De moment només hi ha talles per a nens o talles petites.

Tot i que, per sort, tots aquells que volien tenir un abric igual que el del president del Govern, el poden trobar en altres plataformes i amb preus més baixos. Amazon, sense anar més lluny, ho té en diversos colors. Per exemple, hi ha el color blau 'navy' o el negre bàsic.

L'anorac rebaixat es troba en aquesta botiga online

Com que molts no acceptaven haver-se quedat sense l'anorac, hi ha diversos usuaris que s'han posat a investigar per internet per trobar-lo a més botigues. Doncs, molts estan d'enhorabona perquè hi ha diverses webs que el segueixen venent.

Per exemple, la botiga online TradeInn disposa de l'abric que tant ha agradat. Ara mateix, hi ha totes les talles, de la S fins a la XXXL, per un preu més barat que a la botiga de la marca. Per només 75,99 euros està disponible en diversos colors.

I, el millor de tot, és que les talles per a nens han estat rebaixades encara més. Per exemple, les talles que van entre els 11 i els 14 anys es poden adquirir per només 66,49 euros.