Imatge de iogurts naturals de la marca Danone

L'aclamat gest de Danone per ajudes a les famílies: fixa-t'hi en el preu

El grup Danone ha llançat una nova campanya amb la intenció de facilitar la compra a les famílies

Des de fa un temps, fer la compra requereix un esforç econòmic força notable. Encara que alguns supermercats comptin amb descomptes o ofertes, la veritat és que molt difícil aconseguir una cistella en què es prevalgui la varietat de productes.

En aquest sentit, Danone ha volgut aportar el seu granet de sorra perquè tothom pugui aconseguir alguns dels seus productes. Per fer-ho possible, la cadena ha optat per rebaixar el preu final de tots els productes.

Danone rebaixa el preu dels seus productes per la inflació

Amb la intenció que qualsevol llar pugui accedir als seus productes, el grup Danone, fundat a Barcelona, ha disminuït el preu dels seus iogurts naturals, així com el dels sabors. Tot això ha estat impulsat per la seva campanya «l'essencial és ajudar-nos», en què busquen demostrar el seu compromís amb les necessitats de totes les famílies.

Com ells mateixos indiquen, són conscients que Espanya està travessant un moment complex. Per això, ara més que mai, Danone se sent en l'obligació d'oferir als consumidors una alimentació saludable, que es pot adquirir amb els seus productes, de manera parcial.

Gràcies a aquesta rebaixa, el preu del pack de 4 iogurts naturals, per exemple, s'establirà en un euro. I encara que pugui ser més econòmic, continuarà mantenint la qualitat de sempre. El mateix passarà amb els altres productes de la marca, que, si escau, rebaixaran de forma proporcional el seu preu.

D'aquesta manera, els usuaris no es veuran en l'obligació de disminuir-ne el consum o deixaran de comprar, directament, productes lactis com els disponibles al grup català. En aquesta línia, el vicepresident de Màrqueting ha assenyalat que «no podem permetre que la inflació condicioni l'alimentació de les famílies», encara que això comporti un abaratiment dels seus productes.

La campanya advoca per una dieta variada i equilibrada per a totes les famílies

Tal com hem assenyalat, una de les màximes de l'empresa fundada a Barcelona és que les famílies no hagin de canviar les dietes per qüestions econòmiques. Així, segons la seva pàgina web, volen que els clients tinguin accés a aliments amb aportacions nutricionals saludables, «com ara incloure un iogurt al dia».

A més a més, els protagonistes d'aquesta campanya han estat els empleats de la companyia i els seus familiars. D'aquesta manera, han volgut reivindicar que es tracta d'un anunci «de famílies, per a famílies», en què prima l'original i l'essencial, com passa amb els iogurts.

Pel que fa a campanyes a favor de l'economia de les famílies, aquesta no és la primera. Fa tan sols 2 anys, el president de Danone i els membres del Consell d'Administració van decidir reduir en un 30 % la seva remuneració amb intenció de donar aquests diners al programa Dan'Cares2, a favor de la cobertura de salut a Danone.

La importància d'incloure els lactis a la dieta

Des de Danone també assenyalen la importància d'incloure els lactis i, en concret, els iogurts, a qualsevol dieta. Per això, han elaborat una llista que recull un total de 5 beneficis, encara que n'hi ha fins i tot més.

El primer està relacionat amb el fet de veure el iogurt com una font de proteïnes, totes elles necessàries per a un correcte desenvolupament dels músculs. Així mateix, el segon té en compte la gran quantitat de calci que aporta menjar iogurts, per la qual cosa està relacionat amb el manteniment d'ossos i dents fortes.

El tercer fa referència al seu contingut en hidrats de carboni, ideal perquè el nostre cos pugui transformar-los tots en energia. El quart busca trencar un mite molt estès, ja que afirma que el iogurt és un aliment baix en greixos (encara que sempre dependrà de quin sigui). Finalment, des de Danone assenyalen al cinquè benefici que el iogurt conté fins a 10 bacteris beneficiosos.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp