Lidl

No em canso de preparar sucs casolans amb la liquadora silenciosa de Lidl

Gaudeix d'unes receptes delicioses amb aquesta liquadora de Lidl

Lidl ha tornat a treure una oferta difícil d'ignorar. Aquesta vegada, la cadena sueca ha posat a disposició dels clients un aparell elèctric que no pot faltar a cap llar. I és que, a part de ser imprescindible per preparar delicioses receptes, aquesta liquadora es troba molt rebaixada actualment.

La liquadora de Lidl amb què preparar receptes delicioses

L'aparell elèctric que està arrasant és una liquadora de la marca Severin amb una potència de 400 W. Conté dos nivells de velocitat, per la qual cosa podràs escollir la que sigui més còmoda per a tu. Gràcies a la seva potència i velocitat escollida, els teus aliments seran processats per aconseguir la textura desitjada, sense importar si es tracten de productes tous o durs.

Així mateix, està composta per un pràctic conducte d'ompliment que arriba als 6 cm de diàmetre, permetent així que puguis gaudir de grans quantitats dels teus batuts o purés preferits. També es calcula que arriba a una velocitat màxima de 9.000 revolucions per minut.

Muntatge liquadora Lidl
Si t'afanyes, podràs comprar-la per un preu rebaixat de l'original. | Espanya Diari TIPS

Per activar-la, només cal prémer un botó. D'aquesta manera, les teves preparacions podran travessar un filtre amb parada de degoteig, que arriba fins a un recipient recol·lector de fins a 500 ml sense BPA.

I com Lidl indica a la seva pàgina web, aquesta liquadora permet una extracció òptima i silenciosa del suc. A més, compta amb un motor refrigerat per aire i un tancament de seguretat. Cal destacar que podràs fer-te amb ella tant als establiments Lidl físics, com a la seva pàgina web.

Altres alternatives a la liquadora de Lidl

En el cas que aquesta opció de Lidl no et convenci, el cert és que hi ha moltes altres liquadores que et poden interessar més, sigui pel preu, el disseny... Per això, hem recollit algunes de les alternatives més interessants del mercat.

1. Liquadora Cecotec

Disponible a Amazon, podràs fer-te amb aquesta liquadora orbital per a fruites i verdures de la reconeguda marca Cecotec. Disposa d'un recobriment de titani que permet que l'esmolat sigui més durador i puguis utilitzar-la per molt de temps.

Així mateix, compta amb un canal d'entrada XL i una potència de fins a 650 W, així com dues velocitats entre les quals escollir. Al mateix cos de l'aparell trobaràs un dipòsit de polpa integrat, per la qual cosa liquar els aliments et serà molt més fàcil i menys molest de netejar. Per si no n'hi hagués prou, és apta per al rentaplats i compta amb un sistema de seguretat.

Muntatge liquadora Amazon
Podràs comprovar que té nombroses ressenyes positives. | Espanya Diari TIPS

2. Liquadora Jocca

I si l'anterior no us ha cridat l'atenció, sempre podeu apostar per aquesta de la marca Jocca, la qual es pot adquirir a El Corte Inglés. Es tracta d'una liquadora amb sistema de premsa freda, que en contenir un caragol espremedor, et permet premsar la fruita i no triturar-la. A més de ser molt silenciosa, compta amb un tancament de seguretat, tap antidegoteig i dues gerres d'un litre. Tot això, per menys de cinquanta euros.

Muntatge liquadora Jocca El Corte Inglés
A més, aquesta liquadora és totalment desmuntable. | Espanya Diari TIPS

3. Liquadora portàtil Blendjet

Possiblement, aquesta liquadora es tracti d'una de les més originals del mercat i no n'hi ha per menys. Es tracta duna batedora portàtil amb la qual pots preparar batuts, smoothies o altres begudes del teu interès.

Muntatge liquadora portàtil El Corte Inglés
També està disponible en color negre, corall, espígol... | Espanya Diari TIPS

Com és tan lleugera, la pots portar sempre amb tu i pots fer-la servir com a envàs del qual beure directament. Això és degut al fet que les seves mides són 7,37 x 7,37 x 23,62 cm, que com veuràs, no són excessivament grans.

I gràcies a la bateria que disposa, podràs gaudir de fins a quinze barreges sense haver de preocupar-te per tornar-la a carregar. A més, està disponible en diversos colors, de manera que pots triar entre una gran varietat de liquadores Blendjet.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp