Imatge del xampú de Druni

Aconsegueix que el teu cabell creixi per menys de 4 euros amb aquest xampú de Druni

Druni té el producte estrella de la línia 'Expert Réparation' de Franck Provost

Si tu també ets una d'aquelles persones que els encanta lluir una bona cabellera, hauràs de cuidar-te com cal els cabells. Sabem que moltes vegades les presses de l'últim moment no et condueixen mai pel bon camí. A més, si no vols tallar en sec al juny, abans que comenci l'estiu, atenta al producte que millorarà la qualitat del teu cabell.

Avui et mostrem l'article que es convertirà en el teu millor aliat per pràcticament menys de 4 €. Sí, per aquest fabulós preu podràs veure millorada la teva cabellera i convertir-te en l'enveja de totes d'una manera increïble. Llueix per un preu d'escàndol una preciosa cabellera amb aquest xampú sense sulfats de Franck Provost que trobaràs a les botigues físiques o a la pàgina web de Druni.

Corre a Druni a buscar aquest xampú sense sulfats!

Una bona cabellera de vegades costa més del compte mantenir-la neta, cuidada i, sobretot, llarga. Per això, com sabem que moltes persones volen lluir un preciós cabell per aquest estiu de 2023, et portem el producte que serà el teu millor amic.

Es tracta d'un xampú d'una de les firmes més mítiques de totes les drogueries i perruqueries. Si estaves pensant en la marca Franck Provost, ho has encertat. És un producte accessible a totes les butxaques que està dissenyat amb l'única finalitat de reparar aquest cabell tan malmès que moltes tenim.

Imatge del xampú de Druni
Xampú per a cabells danyats i trencadissos de Franck Provost | DRUNI

A més, no  te n'hauràs d'anar gaire lluny per aconseguir-te'n un, ja que als teus establiments més propers de Druni podràs aconseguir-lo per menys de 4 €. I és que 'Expert Réparation' és un article de grans dimensions que s'adapta a tot tipus de cabells.

Estem segurs que hauràs sentit a parlar d'aquesta marca, i amb gairebé total seguretat alguna vegada hauràs fet servir un dels seus productes més coneguts. Cal esmentar que Franck Provost va obrir el seu primer saló als anys 70 i posseeix el títol de la Legió d'Honor francesa.

Repara el teu cabell amb 'Expert Réparation'

No esperis més i corre a buscar el teu xampú sense silicones dedicat a tots els cabells danyats i trencadissos. Però, per què més serveix aquest producte de Franck Provost? Amb ell podràs notar com el teu cabell torna a tenir la manejabilitat i la suavitat que tant desitges. A més, facilita el pentinat, inclòs l'allisat i el maneig en pentinats.

Això sí, et recomanem afegir a la teva rutina aquest condicionador de la mateixa gamma que també trobaràs a Druni per 3,90 € sense silicones.

Imatge del condicionador Franck Provost
Condicionador per a cabells danyats i trencadissos de Franck Provost | DRUNI

D'altra banda, la mascareta de la marca que està al mateix preu et servirà de gran ajuda a la teva rutina. Sense silicones, per a una sensació natural. Compta amb una fórmula que està dissenyada per a un cabell reparat i per a una acció anti-trencament.

Imatge de la mascareta Franck Provost
Mascareta per a cabells danyats i trencadissos de Franck Provost | DRUNI

 

Passa a tenir un cabell envejable

Amb aquest producte de Franck Provost que trobaràs a la pàgina web de Druni o a les seves botigues físiques més properes, passaràs de tenir una cabellera fosca o un cabell feble a tenir un cabell fort i brillant en què no t'hi hauràs deixat una gran quantitat de diners per sanejar-lo com cal.

Aquesta gamma de productes que t'hem esmentat costen simplement 3,90€. Sí, cadascun, sigui el xampú, el condicionador o la mascareta, compten amb el mateix preu tan barat. I és que es tracta d'una gamma de cures intensives amb què notaràs una millora en qüestió de dies.

No esperis més i corre a Druni a buscar-lo. Sigui quin sigui l'article que escullis, notaràs una millora als teus cabells i una lluminositat envejable.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: ¡Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de Catalunya a WhatsApp!