Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una perruquera assecant els cabells a una clienta i un cercle amb uns cabells blancs

Acomiada't dels cabells blancs sense anar a la perruqueria: per a majors de 40 anys

Podràs acomiadar-te dels cabells blancs gairebé sense sortir de casa

Per a la gran majoria de dones, segurament, lluir una cabellera sana i cuidada pot ser una gran aspiració. La veritat és que, malgrat ser l'anhel de moltes, de vegades no és tan senzill mantenir-la en òptimes condicions.

Els mals hàbits, els factors externs i una altra sèrie de circumstàncies poden fer que no es vegi tal com voldríem. Això sí, el que has de saber és que molts d'aquests problemes tenen una solució senzilla, com ara en el cas dels cabells blancs. Ho veurem!

Així pots acomiadar-te dels teus cabells blancs d'una vegada per totes

La feina, les presses, les tasques diàries… en definitiva, són moltes les coses que fan que el nostre ritme de vida sigui atrafegat. Això, per la part que ens toca, pot fer que ens descuidem i no prestem tanta atenció al nostre aspecte físic.

Si som realistes, quan tenim el dia ple d'obligacions, de vegades és complicat treure una estona per anar a la perruqueria. Però no et preocupis, perquè depèn de què vulguis tractar, acudir-hi no és necessari.

Muntatge amb una dona a la perruqueria i unes mans tenyint un floc de pèl
Lluir una cabellera impecable és possible, i no cal anar a la perruqueria. | Pexels, Capturenow

Sense anar més lluny, en el cas de tenir cabells blancs, has de saber que es poden eliminar fàcilment sense gairebé sortir de casa. De fet, també podràs aprofitar i tornar-li als teus cabells aquest color i brillantor que tant desitjaries. Com podeu veure, seria matar dos pardals d'un tret.

Per això, mai no ha estat tan fàcil dir adeu a aquests cabells blancs que tant ens incomoden amb un sol producte: la nova proposta de Garnier, coloració permanent 'Good'. Aquesta coloració, que pots trobar fàcilment a qualsevol botiga o perfumeria, està elaborada a partir d'ingredients naturals. Gràcies al seu contingut en mantega de karité nutritiva, el teu cabell estarà protegit i podrà lluir molt més sa. A més, a causa de la seva excel·lent formulació, només cal aplicar-t'ho una sola vegada per cobrir per complet tots els cabells blancs.

Muntatge amb productes per als cabells de fons i els tints de la nova gamma de coloració permanent de Garnier 'Good'
La nova línia de coloració permanent 'Good' de Garnier compta amb una gran varietat de tons disponibles | Pexels, Garnier

Ara bé, el que més podem destacar d'aquesta alternativa és, sens dubte, la seva fàcil i ràpida aplicació. Només t'has d'aplicar el producte sobre les mans i escampar-lo pel cuir cabellut. Si segueixes les instruccions, comprovaràs que en pocs minuts farà efecte.

Així doncs, si vols lluir una cabellera sana i brillant, no hi ha res millor que provar aquest increïble producte. T'animem a donar una ullada a tota la gamma de colors que hi ha, i d'aquesta manera, trobaràs el que millor s'adapti al teu to.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Per què apareixen els cabells blancs?

Els cabells blancs no són més que la conseqüència d'una pèrdua gradual de la melanina. I és que aquesta substància, entre moltes altres funcions, és la responsable de donar-li el color als nostres cabells.

Ara bé, la pèrdua de melanina és causada, principalment, per una sèrie de reaccions químiques. Però sent més explícits, només cal saber que hi ha situacions com ara l'edat, o determinades patologies, que poden provocar la reacció en cadena d'aquests canvis químics.

No obstant això, la gran majoria de vegades solen aparèixer per determinades situacions. El pas del temps, tal com acabem de comentar, és una de les més habituals. Envellir és part del procés vital de qualsevol persona i, per tant, ningú no està exempt de patir-les. Si tenim en compte la genètica, també és possible predir que, depenent dels nostres progenitors, la seva aparició podrà ser més o menys predictible.

A més a més, hi ha dos factors més que també hi poden influir i que no hem d'oblidar. D'una banda, el primer és l'estrès: sotmetre el nostre cos a determinades situacions pot alterar el nostre metabolisme. Això, per tant, es tradueix en la generació de canvis hormonals que poden afectar la producció de melanina. De l'altra, el segon factor determinant és l'alimentació: assegurar-nos una ingesta d'aliments rics en antioxidants, minerals i vitamines pot minimitzar o endarrerir l'aparició dels cabells blancs.