Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista exterior d'una botiga de la cadena Family Cash

Family Cash, el súper més barat, imparable: la fórmula 'PPP' que li permet triomfar

L'OCU l'ha inclòs entre els tres més econòmics d'Espanya

Les cadenes de supermercats que fins ara ocupen els primers llocs dels rànquings no s'han d'adormir sobre els llorers. N'hi ha d'altres com ara Family Cash que trepitja fort. És una cosa que t'hem explicat fa temps i les dades no fan més que confirmar-ho.

Aquesta cadena d'hipermercats va néixer a la localitat de Xàtiva, a València, l'any 2013. En aquests deu anys de recorregut ha augmentat tant la seva presència com les seves vendes. D'aquesta manera, s'ha convertit en un dels preferits dels clients que en tenen un a prop.

Actualment, té més de 40 establiments operatius a diferents punts d'Espanya. Sí que és veritat que encara li queden força llocs on arribar, ja que no és present a totes les ciutats. De tota manera, la cadena té plans d'expansió, com ara que obrirà una botiga al Centre Comercial Arena de València.Els números avalen la seva bona trajectòria, per això s'espera que només vulgui continuar avançant.

Així que totes aquelles persones que visquin en llocs on encara no estigui present, potser és qüestió de temps. Mentrestant, continuen millorant les seves xifres, tal com recullen els informes que es fan.

Secció de fruites i verdures d´una botiga Family Cash
La cadena es posiciona com a una de les més competents d'Espanya. | Family Cash

Uns números que freguen el podi

Ara com ara, les xifres que s'han donat a conèixer són les que fan referència a l'èxit obtingut el 2022. S'hi pot veure que es va col·locar com a quarta cadena d'hipermercats d'Espanya per superfície de productes de gran consum. Així mateix, la mateixa posició va obtenir tenint en compte el nombre d'establiments.

Aquests números han sortit a la llum gràcies a l'informe d'hipermercats que ha fet Alimarket. El resum que es podria fer de Family Cash és que la seva trajectòria només es pot qualificar d'ascendent. I només cal veure que en deu anys s'ha colat entre les millors cadenes d'Espanya.

Aquest desenvolupament també es nota en les decisions que prenen, com ara la nova obertura que ja t'hem esmentat a València. S'hi suma una nova plataforma logística que la cadena té previst construir. Ara com ara és un projecte que es troba en «fase de definició».

Si coneixes la cadena, és possible que tinguis la sort de gaudir de la seva marca de roba, Mo, al teu Family Cash més proper. Aquesta no està disponible a totes les botigues de la cadena. Però per sort, la seva expansió també va en augment i arriba a un nombre més gran de punts de venda del territori espanyol.

Muntatge d'un ruc de roba i rodona amb una botiga Family Cash
Mo és la marca de roba de la cadena Family Cash. | Family Cash, corelens

Més de 100.000 clients nous al mes

Una altra de les xifres sorprenents que ofereix l'informe d'Alimarket és el nombre de clients que decideixen fer la compra a les seves botigues. Concretament, es detalla que el trànsit de botiga ha arribat als 103.975 clients nous al mes en superfície. I això que encara no s'han tingut en compte les noves obertures que ha dut a terme.

És estrany que darrere d'un èxit així hi hagi la casualitat.Les xifres de Family Cash es poden explicar recorrent a “les 3 P”: proximitat, producte i preu. I això es veu reflectit en diversos estudis, com ara el de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) que inclou la cadena entre les tres més barates de les que tenim a Espanya.

I és que els clients que acudeixen a qualsevol de les botigues poden estalviar diners comprant productes en grans formats, que surten força més econòmics. Aquesta manera de comprar és perfecta per a famílies grans o per a certs articles que es consumeixen en grans quantitats.

[WhatsAppGroup]9[/WhatsAppGroup]