Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Lidl i una dona amb cara de sorpresa

L'última novetat de Lidl per jubilar l'aire condicionat que està regalat de preu

Lidl té un aparell que t'ajudarà a estar fresquet a l'estiu, sense gastar gaire a la factura de la llum

L'estiu és una de les èpoques més esperades de l'any. No obstant això, també és sinònim de calor excessiva. Per sort, a Lidl et pots fer amb un dispositiu per oblidar-te de les altes temperatures.

Un dels grans problemes de l'aire condicionat és que el seu consum es nota, i molt, a la factura de final de mes. Ara, gràcies al nou llançament del supermercat, t'oblidaràs de la despesa.

Aquest és el producte de Lidl per mantenir la teva casa fresca sense aire

Lidl ha sorprès una vegada més als seus clients amb la incorporació d'un producte innovador i d'alta qualitat al catàleg. Parlem del seu ventilador sense aspes en forma de torre de mida reduïda.

Petit ventilador de torre blanc sobre taula i fons desenfocat
Aquest ventilador sense aspes és el producte estrella de Lidl | Lidl

Aquest dispositiu, conegut pel seu disseny avantguardista i la seva eficiència, promet revolucionar la manera en la qual mantenim les nostres llars fresques. A diferència dels ventiladors tradicionals, aquest model no té aspes visibles, cosa que millora la seva estètica.

A més, també és més segur a les llars amb nens i mascotes. Amb una base ampla per tenir sempre una posició segura i una potència de 30 W, us acompanyarà tot l'estiu.

Un ventilador eficient i fàcil de netejar

Un dels atractius més importants d'aquest ventilador de Lidl és la seva eficiència energètica. Aquest dispositiu consumeix menys energia que els ventiladors tradicionals. És a dir, estalviaràs de forma significativa a la factura.

A més, el funcionament és molt silenciós. Això ho converteix en una opció ideal per utilitzar en dormitoris, oficines i altres espais on el soroll pot ser una distracció.

ventilador torre lidl negre
Està disponible en tons blancs i negres per encaixar amb qualsevol decoració | Lidl

Un altre avantatge del ventilador de torre de mida reduïda del supermercat és la facilitat de neteja. Com que no té aspes, no acumula pols de la mateixa manera que els ventiladors tradicionals, la qual cosa facilita el manteniment.

Per netejar-ho només necessites un drap humit, cosa que estalvia temps i esforç. Aquesta característica és especialment útil per a persones amb al·lèrgies, ja que redueix la quantitat de pols i al·lèrgens a l'aire.

Preu d'aquest ventilador sense aspes a Lidl

Lidl, com fa amb molts dels seus productes, ha aconseguit oferir aquest ventilador sense aspes a un preu molt competitiu. Això fa que aquesta tecnologia avançada sigui accessible per a un públic més ampli.

En aquest cas, ja pots adquirir aquest ventilador per només 13,99 euros a la botiga. Sens dubte, una gran oportunitat per aprofitar al màxim l'excel·lent relació qualitat-preu del supermercat.

muntatge ventilador torre lidl
Ho pots aconseguir per tan sols 13,99 euros a Lidl | Lidl

Els usuaris que ja ho han provat estan satisfets amb aquest producte de Lidl. Són molts els que destaquen el disseny innovador, l'eficiència i el funcionament silenciós. A més, també aprecien la facilitat de neteja i l'estalvi energètic que ofereix aquest dispositiu.