Primer pla d'una fila de carros de la compra del supermercat Aldi

Aldi planta cara a Lidl i Thermomix: el seu nou robot de cuina promet ser un èxit

La cadena de supermercats ha tornat a reincorporar a les seves botigues un dels seus èxits en vendes

En l'últim segle, Aldi  ha revolucionat la indústria dels supermercats utilitzant un enfocament estricte basat en els seus valors del negoci. La companyia es caracteritza per vendre productes al detall, amb preus molt baixos i que ha conquistat als consumidors amb un model de negoci simple. Aldi genera milers de milions de vendes.

 

 

El nou article d'Aldi

Recentment, Aldi ha decidit tornar a incorporar el robot de cuina Quigg que es va presentar al mercat espanyol fa més dos anys i va ser rècord en vendes situant-se per davant de Thermomix i Monsieur Cuisine Edition Plus (Lidl).

 

El robot de cuina de la companyia alemanya pesa solament 6 kg i amb ell pots coure al vapor, tallar i triturar, cuinar, batre, amassar i emulsionar, així com elaborar melmelades i sopes. A més, et permet controlar el robot des del mòbil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quin plat estàs desitjant cuinar en el teu nou robot de cuina multifunció? Pots fer de tot perquè cou, sofregeix, cuina a el vapor, pasta, bat, barreja, pica, tritura, pica gel i pesa. I mira tot el que té: ⁣ ⁣ Programes predefinits ⁣ ⁣ Connexió wifi ⁣ ⁣ Capacitat 2'2L ⁣ ⁣ App amb més de 200 receptes i pilot de cocció que et guia pas a pas. ⁣ ⁣ Bàscula integrada ⁣ ⁣ Potència: 1200W ⁣ ⁣ 11 nivells de velocitat i funció turbo ⁣ ⁣ Accessoris: per coure a el vapor, joc de fulles, batedor, got extraïble, espàtula ... ⁣ ⁣ Temperatura: 30 - 120 ºC ⁣ ⁣ Ganes de viure a la teva cuina ⁣ ⁣ el robot de cuina més desitjat a partir d'dissabte 31. ⁣ a AQUEST PREU, Com no vindràs? ⁣ #EfectoALDI #ALDISupermercados ⁣ ⁣ Preus vàlids només per a Península. ⁣ disponible des del DISSABTE 31 fins a fi d'existències.

Una publicació compartida d' ALDI Espanya (@ aldi.es) el

 

Altres de les característiques són la seva potència de 1200 W i la capacitat de 2,2 litres. També, disposa d'una bàscula integrada, la funció 'turbo' i un temporitzador per tal de garantir la màxima comoditat i qualitat en totes les preparacions.

 

 

Així doncs, actualment, Aldi torna a vendre aquest robot de cuina per només 229 euros en tots els seus supermercats. La companyia, que l'any passat va augmentar les vendes d'aquest article en un 189% respecte a 2018, aquest any té previst tornar a batre rècord. Se'n sortirà?

El principal competidor

El seu principal competidor és Monsieur Cusine Edition Plus, el robot de cuina més barat de Lidl. Aquest aparell destaca per un disseny modern i una potència més gran: 1000 W davant dels 800 W de Quigg. A més ofereix tres programes automàtics, 10 velocitats i també la funció 'turbo', que facilita la preparació de plats sans i deliciosos fets al vapor en un temps reduït.

 

 

No obstant això, el robot de cuina d'Aldi destaca per tenir quatre funcions automàtiques (amassar, fer sopa, melmelada, i funció vapor) per cuinar davant dels tres del Monsieur Cuisine Edition Plus (amassar, sofregir i funció vapor).

 

Tenen característiques similars, tots dos permeten gairebé la mateixa quantitat i varietat de plats per cuinar i en els dos casos les receptes no es poden seguir de forma guiada, tot i que Aldi les publica a l'app.