Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Logotip de la cadena Aldi a l'exterior d'un supermercat

Aldi tira la casa per la finestra: el regal amb què ha sorprès més d'un

El seu valor és superior al mínim de compra necessària per participar-hi

Estem en un moment en què, per tal de fer la cistella de la compra més econòmica als clients, els supermercats enginyen el que sigui. Els descomptes i les promocions són molt comuns. Per això, cal estar atents als fullets que van traient cada cert temps.

D'altra banda, una altra manera de fer que els clients prefereixin una cadena a una altra són els sorteigs. En aquest sentit, estem acompanyats que els premis, si toquen amb facilitat, no criden gaire l'atenció. Sí que n'hi ha d'altres de més volum que s'utilitzen com a ganxo, però inclouen tantes persones que es fa complicat.

Però Aldi ara ha volgut anar més enllà pel que fa als sortejos. I és que, tots aquells clients que tinguin una despesa mínima de 50 euros a qualsevol dels seus establiments podran arribar-se una experiència o un viatge. I no en parlem d'un en concret, sinó que té diverses opcions perquè no sigui només un l'agraciat.

La necessitat de reinventar les promocions

La majoria de les cadenes han optat per abaixar els preus. Cadascuna a la seva manera, però al final el resultat és el mínim. Podem veure les diferents campanyes que hi ha per intentar aconseguir que el client hagi de pagar menys per la cistella de la compra.

Exterior d'un supermercat de la cadena Aldi
No deixis escapar la nova promoció d'Aldi | Àngel Ullate

En aquest sentit, Aldi no té la mateixa opinió que la competència. Així que ells han volgut anar més enllà per intentar captar clients d'una altra manera. Són conscients que, a banda del descompte en productes, igual que fa resta de les cadenes, cal anar més enllà per diferenciar-se.

Cal recordar que la cadena alemanya és present a gairebé tot al país amb més de 400 botigues. A més a més, està en plena expansió per Espanya, de fet l'any passat ha estat la cadena que ha guanyat més clients. Així mateix, té la fama de ser pràcticament de les primeres que va començar amb els descomptes.

Aldi vol aportar més als seus clients

La idea que ha tingut Aldi parteix de la base que ells ja tenen els preus baixos tenint en compte els existents al mercat. Però no és una cosa original, ja que a la resta de les cadenes també estan prenent mesures en aquest sentit. Per això, ha volgut anar més enllà, encara que això impliqui que no el surti del tot rendible.

La promoció va començar el 15 de juny i, per poder beneficiar-se'n, els clients s'han de gastar 50 euros en la compra en aquest supermercat. Un cop es faci, s'ha de guardar el tiquet fins que acabi la promoció el proper 31 d'agost.

Muntatge amb un carretó de la compra ple i una mà amb bitllets d'euro
Per participar-hi, has de presentar un tiquet de la compra que superi els 50 euros | Getty Images

Això sí, cal tenir en compte que només entren a la promoció les compres realitzades entre el 15 de juny i el 15 d'agost. Així que, si vols participar-hi, hauràs d'afanyar-te.

Quan hagis fet la compra hauràs d'entrar a l'apartat web de la promoció i emplenar un formulari amb les teves dades. El següent pas és pujar una foto del tiquet i introduir-ne l'identificador. Realitzat tot això, Aldi validarà la teva participació i t'enviarà un correu electrònic amb el codi regal.

En cas que hagis complert tots els requisits, amb el teu codi regal podràs aconseguir qualsevol de les experiències que entren a la promoció. Entre elles trobem escapades, restaurants, 'hobbies', esports, experiències rurals, vacances en família… Són moltes a què podem optar.

Aldi ha volgut llençar la casa per la finestra amb aquesta iniciativa. Ara toca saber si realment li surt rendible. El preu de totes les experiències és superior als 50 euros que el client ha de gastar. A banda, és possible que no sigui un ganxo suficient perquè aguantin quan acabi la promoció.