Primer pla d'Alejandra Rubio mirant a càmera

Alejandra Rubio estrena el vestit de punt que totes volen tenir al seu armari

La filla de Terelu Campos causa sensació amb el seu nou vestit de Bershka

Gràcies a moltes 'influencers' del nostre país, podem saber què posar-nos per a cada ocasió. Les joves avui dia mostren a través de les seves xarxes socials les compres que han adquirit i els 'looks' que porten a esdeveniments. Això ens ajuda en aquests moments de desesperació en què no sabem ben bé què posar-nos.

A més, gràcies al contingut que publiquen podem saber quines peces estan sent tendència i on les podem trobar. És el cas del vestit de punt de ganxet que ha captivat moltes d'Alejandra Rubio. La filla de Terelu Campos s'ha fet amb un autèntic fenomen en vendes, i és que ha aconseguit esgotar-se en uns dies.

En qüestió d'hores, Bershka va deixar de tenir el vestit disponible a causa de l'alt nombre de compradores. Però hem donat una ullada a un altre de molt semblant que segur que t'encantarà tant com el d'Alejandra. T'expliquem tots els detalls que cal saber.

Alejandra Rubio aconsegueix el vestit de punt de Bershka que s'ha esgotat en qüestió d'hores

Som conscients que quan una peça és pura tendència, ens hem de donar molta pressa per fer-nos-hi. Les novetats que encanten solen esgotar-se en poc temps i no ens estranya gens. 'Influencers' com Alejandra Rubio mostren les seves novetats a les xarxes i moltes seguidores de tendències corren a buscar la peça per no quedar-se sense.

És el que ha passat recentment amb el vestit de punt de ganxet de Bershka. Alejandra ha estat una de les afortunades que ha pogut lluir el vestit que ha captat l'atenció de tantes 'fashionistes'. És un imprescindible bàsic que s'ha colat entre els nostres favorits i que, ara, volem incloure nosaltres també a la nostra col·lecció.

Post d'Alejandra Rubio a Instagram mirant el terra el 24 de juny de 2023
Alejandra Rubio sap com anar a la moda | Instagram, @alerubioc

Aquest vestit ha estat qualificat d'una de les tendències més destacades d'aquesta temporada. Un fitxatge confeccionat en teixit de fils entrellaçats, que té un disseny artesanal molt cridaner. La seva barreja de colors vibrants com el fúcsia o el taronja aporten aquest plus d'estil que tant crida l'atenció.

Post d'Alejandra Rubio a Instagram d'esquena amb un vestit obert el 24 de juny de 2023
Alejandra Rubio sap quin és el vestit que totes necessitem | Instagram, @alerubioc

Lamentant-ho molt, hem de dir que després del gran furor que va desfermar a les xarxes, actualment no està disponible. Poques hores després, Bershka va penjar el cartell de 'sold out'.

Amazon té el clon perfecte del vestit de punts de colors

Després d'una llarga cerca per les webs per trobar un model similar al que ha lluït Alejandra Rubio, tenim un clon perfecte. Dins del catàleg de productes d'Amazon hem trobat una còpia exactament igual. El millor de tot és que no et suposarà més de 25€.

Amazon ha sumat als seus articles aquesta còpia del cobejat vestit. A més a més, la cadena té disponible un altre model per si t'agrada més. Es tracta d'una segona versió del disseny que destaca pels colors blaus i verds.

Muntatge d´una noia amb bosses i un vestit de colors blaus i verds
Vestit de punt de ganxet de retalls sense esquena de Dubute | España Diario TIPS, Amazon

Un vestit bàsic que podrem utilitzar per a molts esdeveniments que ens convidin a l'estiu. Escull el color que més vagi amb tu, i no esperis gaire més. Per només 24,20€ podràs aconseguir el 'must have' de la temporada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Combina'l com tu vulguis

El millor d'aquest vestit de punt és que combina amb una gran quantitat de sabates diferents. Hi podràs afegir unes esportives bàsiques blanques per aconseguir un 'outfit' còmode i bàsic. Per contra, podràs combinar el vestit amb unes sabatilles o unes sandàlies amb taló.

Qualsevol opció serà vàlida i quedarà genial per a qualsevol ocasió que se't presenti. Nosaltres recomanem afegir unes sandàlies planes de color beix o negres i sumar-hi alguna bossa per aconseguir un 'outfit' de 10. No et quedis sense el teu vestit de punt per lluir aquest estiu!

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!