Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Logotip de la cadena Aldi a l'exterior d'un supermercat

Lidl no s'ho creu: l'últim desafiament d'Aldi és un aspirador que causa furor

Està rebaixat i està disponible per temps limitat

Estem acostumats que les cadenes de supermercats tinguin algunes marques que només es poden trobar als seus establiments. D'una banda, tenim les blanques, que ens ajuden a fer una compra molt més barata, però amb la mateixa qualitat o fins i tot millor.

Però, no només tenen marques econòmiques en alimentació. Hi ha cadenes com Lidl o Aldi que donen gran importància a la seva secció de basar. Hi podem trobar una àmplia varietat d'articles pensats per al dia a dia i que tenen un preu assequible. En aquests casos, tampoc això té relació directa amb la qualitat.

Tenint en compte això, avui volem anar més enllà. I és que, de vegades, les marques més reconegudes també busquen el seu espai en aquestes cadenes adequant-ne els preus. Podem aconseguir grans productes a un preu rebaixat, cosa que els converteix en una opció molt interessant.

Encara que estem acostumats que Lidl faci aquest tipus de coses, sobretot a través de la seva pàgina en línia, ara no ha estat així. Cecotec ha arribat a Aldi per oferir els seus productes a preu rebaixat. Concretament, són dos aspiradors els que ens han cridat l'atenció, tant pel que costen com per la qualitat.

Mantingues la teva casa neta a un preu econòmic

A partir d´aquesta setmana començaràs a veure disponibles a Aldi productes de Cecotec que tenen fins a un 28% de descompte. Això sí, si algun et crida l'atenció, no t'ho pots pensar gaire, ja que estaran disponibles per un temps limitat. El que és bo no dura per sempre.

En primer lloc, et destacarem aquest aspirador d'escombra. Ara el pots aconseguir per només 49,99 euros gràcies al fet que té un descompte del 16%. Es tracta del model Conga Popstar 600 vital que té una potència de 600W i un gran poder de succió a 18kPa.

Muntatge d´aspirador d´escombra d´una peça de Cecotec
Destaca per la seva potència i pel seu gran poder de succió | España Diario TIPS, Aldi

És molt fàcil d'utilitzar gràcies al disseny. Aquest inclou un capçal que s'inclina fins a 360 graus. D'altra banda, compta amb un cable que arriba fins als 6 metres, ajudant que la puguem moure per casa sense problemes i sense haver de controlar la bateria, que és molt important. D'altra banda, té tecnologia ciclònica sense bossa i un filtre d'alta eficiència.

Una altra opció d'aquest tipus de productes interessant és l'aspirador vertical Popstar 1000 DUO. Té una potència de 800 W i una succió de 15 kPa. En aquest cas, trobem una rebaixa del 10%, fet que suposa que el preu baixa fins als 23,99 euros.

Muntatge d´aspirador de dues peces de Cecotec sobre una imatge difuminada d´Aldi
Aquest producte destaca per ser de dues peces | España Diario TIPS, Aldi

Com l'altre model, té una tecnologia ciclònica sense bosses i un cable d'alimentació que arriba als 6 metres. El més interessant és que és un aspirador 2 en 1. I és que, a més de l'aspirador vertical, inclou un accessori que neteja les cantonades.

Aquestes són les altres ofertes de Cecotec

Encara que aquestes siguin les ofertes que us destaquem, hi ha altres articles igualment interessants que també estaran disponibles per temps limitat. Per exemple, trobem una cafetera exprés que passa a costar 59,99 euros. Però, continua llegint, perquè encara n'hi ha més.

Per cuina també hi trobem una balança per 9,99 euros. Per torrar tenim, d'una banda, una torradora horitzontal per 19,99 euros i, de l'altra, una graella 'grill' al mateix preu . Igualment, ens podem fer amb una planxa de rostir per 29,99 euros. Per acabar amb aquesta estada, aconsegueix un microones per 49,99 euros.

Tens un model de ventilador en dos colors a escollir. Tant en blanc com en negre costa 19,99 euros. Per acabar, pots comprar una planxa vertical per a la roba que et costarà 26,99 euros.